Van rá esély, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
Ez nem biztos!
Én 5 hónapos koromra összesen 3 kilót híztam, de ezután felkapkodtam még 20-at:DDD
És én sem tudtam, hogy mozog a fiam. Az orvos mondta, hogy igen:DDDD
Mentségemre annyit, hogy én tudtam konkrétan, vizsgálat és teszt nélkül, hogy terhes vagyok, és ekkor még csak 5-6 hetes voltam. Aztán a 9. héten mentem dokihoz, aki megerősítette bennem a tudást:D
A terhességemet a cicim méretéről tudtam:D
Bizony, mert amit ma megtehetsz....
Ha netán babás vagy, lehetek a Kerianyu!? ;)
Még nem.
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik teszt legyen, meg azt sem, hogy most csináljam, vagy várjak reggelig? (bár reggelig azért nem szívesen várnék)
:DDD
Pisiltél már?
Rám is feljöttek a kilók.
Bakker!
Más se hiányzott már, csak egy terhesség!
Esely mindenre van, de itt igencsak keves... Szerencsedre.
A vizelet eredmenyert hnap menj be es akkor nem kell tovabb izgulnod.
Egyél kevesebbet.
Bármi lehetséges, szerintem nincs az 50%.
Olyan 2%-ra tippelek.
Szerintem nem!
És ha menstruálsz rendesen, akkor biztos nem!
Viszont a stressz nem csak fogyást, hanem hízást is eredményezhet!
Atya ég!
6 negatív teszt
fogamzásgátló
orvos nem tapintotta, illetve a hetedik pisi még várat
Egyébként mozog már?
Mondom: 50% az esélyed.
Szerintetek van ra esély hogy terhes vagyok?
Eleg fiatal vagyok,egyelőre egyetemre jarok es nem szeretnek babát. Viszont a nyáron igencsak meghiztam. Es ha rendesen állok a tükör elott eleg nagy a pocakom es kerek. Csináltam az elmúlt hónapokban 6 tesztet, mindegyik negatív lett,illetve elmentem múlt hónapban nőgyógyászhoz is o azt mondta nem hiszi,hogy terhes vagyok,de azert elküld egy vizelet mintára. Annak az eredményét nem tudom,mert azota beteg volt illetve szabin volt az orvos es nem tudtam elérni, kézi tapintása viszont nem erezte a mehemen hogy terhes lennek. Csak felcsúszott 5-6 kiló az elmúlt hónapokban es ez egyaltalan nem jellemző ram. Ha terhes is lennek olyan 4-5 hónapra tippelek, ugyanis azota nincs barátom. Ti mit gondoltok, lehetséges ?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?
- Mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.
- Mekkora az esélye annak, hogy terhes vagyok?