Van olyan település Pest megyében, ahol nagyon kevés vagy egyáltalán nincs fodrász? (beszélgetés)
12. Szuzan
2009. máj. 29. 11:47
Sziasztok.Mi ujság Pécelen és isaszegen ?Ott is sok a fodrász?Várom ahozzászólásokat.
11. reddyke
2009. máj. 27. 19:40
Szia Szuzan ! Ilyen formában biztosra sosem mehetsz! Gondolok itt arra hogy olyan településen ahol még nincs fodrász, ott nem is nagyon van rá igény, ezért nagyon nehezen lehetne belőle megélni. Én a tapasztalataim alapján inkább tanácsolnám egy müködő szalonban való elhelyezkedésed. Legjobb lenne olyan helyre menni, ahol a kozmetikusnak, vagy a körmösnek nincs fodrásza a meglévő vendégköre mellé.Amikor pedig már van egy olyan kör amiből tudod a vállalkozásod finanszírozni, akkor szépen kiválhatsz. Szuzan! Manapság csak úgy tudsz érvényesülni ha kitűnsz a minőséggel, mert tényleg nagyon sok a "kutyaütő". Nekünk az a szerencsénk, hogy tisztességesen megtanultuk a szakmánkat, és tudjuk a színvonalat nyújtani.Hiába van a környéketeken sok fodrász, biztos vagyok benne hogy nem mind jeleskedik szakmailag..
10. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 6. - Szuzan)
2009. máj. 27. 17:36
Egy barátnőm küldte a képet. Megtetszett, ezért raktam fel az itteni ismerőseimnek is. :)
9. Szuzan
2009. máj. 27. 17:31
Tud még valaki esetleg ajánlani valamit?
8. Szuzan (válaszként erre: 7. - Vivó80)
2009. máj. 27. 16:16
Úgy gondolod ott kevesebb lehet?Hátha szerencsém lesz aztán többen jelentkeznek ,és szólnak hozzá a témához,aztán ha mégsem akkor megfogadom a tanácsod és mindenképpen szét nézek a településeken amit ajánlottál.Köszönöm.
7. Vivó80 (válaszként erre: 1. - Szuzan)
2009. máj. 27. 16:11
Szia. Talán nézz körül Pilis, Monorierdő, Csévharaszt, Nyáregyháza környékén.
6. Szuzan (válaszként erre: 5. - Szuzan)
2009. máj. 27. 16:04
a sünikéd nagyon édi,már a héten megcsodálltam párszor.Ott született nálatok?
5. Szuzan
2009. máj. 27. 16:02
Hát ez így van sajnos.Nekem is van ismerősöm aki így tanúlta meg ,én meg tanúlhattam jó sokat ,hogy elsajátítsam a szakmámat.Más meg rövid idő alatt megcsinállta.Ez van!Most meg jól elszaporodtunk,mindenhol jó sok fodrász műkörmös,és sorolhatnám.De azért kíváncsi vagyok létezik-e olyan hely ahol még érdemes üzletet nyitni.
4. 52d3e0b8a8
2009. máj. 27. 15:51
Szerintem gombamód szaporodnak, akárcsak a műkörmösök. Persze nem baj, jó is a konkurencia, de hogy sokan ELO-s módszerrel tanulnak ilyen szakmákat.... :(
Oké, a köröm még nem gáz, ha elrontják, de nekem sikerült ilyen fodrászba belebotlanom. Persze csak menet közben mesélte, hogy ő így "tanulta ki" a szakmát, hát....az eredmény: kereshettem másik fodrászt.
3. Szuzan
2009. máj. 27. 15:50
Szia.Igen ez a bajom mindenhol nagyon sok van.Nekem meg az a tervem ,hogy nyitnék egy üzletet valahol,de a mai világban nagyon meg kell gondolni ,úgy gondolom,hogy hol nyitja az ember,hogy meg is érje!Ne legyen veszteséges.Köszönöm a váalszod,remélem sokan hozzászólnak majd a témához.
2. SF
2009. máj. 27. 15:45
Vecsésen több van a kelleténél.
1. Szuzan
2009. máj. 27. 15:42
Keresek olyan települést ,ahol kevés a fodrászat ,vagy egyálltalán nincs is.Létezik még ilyen egyálltalán ,vagy már ilyet ne is keressek?
További ajánlott fórumok:
- Segitség!Veszprém megyében nagyon jó állatkórházat tudna valaki ajánlani? Komoly műtét miatt
- Tudnátok ajánlani Fejér megyében, Székesfehérváron jó, sőt nagyon jó válóperes ügyvédet?
- Budapesten vagy Somogy megyében jó fodrászszalon?
- Békés megyében ismertek olyan fodrászt, aki csinál hajhosszabbítást és tudjátok hogy jó?
- Pénteki esküvőre keresek fodrászt és sminkest, aki házhoz jönne egy Hatvan melletti településre, tudtok ajánlani?
- Tud valaki Bács-Kiskun megyében olyan esküvői fodrászt és egyben sminkest, aki házhoz is jön a nagy napon?