én is így vagyok vele,de legjobban a magyar konyhát szerettem,a gálvölgyi mondta,úgy fogyókúrázott,ette a zacskós levest,hozzá szakácskönyvet olvasott.
Egy vekony aranylánc. Meg a nyolcadikos ballagómra kaptam. Már nem hordom de megvan. Ja és van rajta egy arany kereszt amit egy szeretett elhunyt viselt. Örzöm😔
De nálam MINDEN étkezés így zajlik le mindig...Vagyha valami miatt mégse, akkor valami nagy hiányérzetem szokott mindig lenni...Egyébbként már kisgyermekkoromtol végigkísér ez a fura szokás...(Amiben akkor ezek szerint nem vagyok egyedül...)
Van olyan szokásom,hogy evés közben mindig olvasnom kell valamit...Én nem tudok úgy még egy szelet kenyeret sem eszegetni, hogy közben ne olvassak mindig valamit...Könyvet,újságot, netes fórumokat, híreket,vagy ami jön...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.