Van olyan huszonéves nő, aki még soha sem borotválta le a szeméremdombját? (beszélgetés)
Ma jutottak eszembe a közel 10évvel ezelőtti felháborodott cikkek és anyukák játszótéri beszélgetései a rettenetes bánásmódról a szülési előkészítések kapcsán,köztük a borotválásról is...Sok és velős kirohanásokat rendezett a közélet...
Hát csakúgy elméláztam...
ki kell hozni belőle a maximumot :)))
Ha csak látszik, ekkor annak nem sok értelme van használatban :)
hát nem?Csinálják ők is,legalább nagyobbnak látszik! :D
Kit érdekel, hogy mit akar a pasi? Én magam miatt gyantázom.:))
Én is gyantáztatom, de nem mindig teljesen. Van olyan férfi, akinek kell, hogy legyen ott egy kis pamacs. Persze nem a dzsungel feelingre gondolok.
Azt azért nem írtam mert számomra elemi dolog, hogy tisztálkodok...:))
szerintem nem azon múlik a higiénia, hogy valaki szőrteleníti vagy sem... inkább hogy ki hova tartja és milyen gyakran mossa
mas reszeket is mosni kell,nemcsak szorteleniteni.
Azért én szeretem a hajam....és csak mert higiénikusabb nem fogom leborotválni...inkább mosom..:)) Más meg már más tészta...:))
Hát lehet ezt már csak a pasik tudják de én tudok már külömbséget tenni és nagyon sok előnye van a kopaszságnak:))))
Ha topikot indítasz..fogadd el, hogy mindenkinek van véleménye...ne csak " igen -nem" választ várj...
a fejbor is higienikusabb ha leborotvalod a hajad.
Te mindig ilyen hülye fórumokat indítasz:)Te nem vagy normális:))))Mit érdekel téged hogy ki borotválja ki nem,foglalkoz inkább a barátnőddel:))
Én 18 éves koromig nem borotváltam:)
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan nő aki még sose borotválta le. Az most nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla.
én még sosem borotváltam le... gyantáztatom
Szerintem higénikusabb szörtelenűl
fúúúj :D szerintem inkább igénytelen mint természetes.. :D
mik nem foglalkoztatnak téged....
amúgy van ilyen igen...egy volt hapsimnak a társaságába meg tartozott egy olyan párocska,ahol a hölgyike soha nem borotválta a hónalját...szép látvány volt....na az a gusztustalan!!!
Egyetértek!
Nagyon sokáig nekem is csak fazonírozott volt. Ez a csupaszítás csak az utóbbi időkben jött "divatba".
Hát akinek a dzsumbuj tetszik:))Hajrá:)
Van egy 28 éves srác és nem szereti a csupasz dolgokat. Szereti, ha a nő természetes. Se hónalj, se láb..... Nagyon jól néz ki pedig és 2 diplomás. Na de ismerkedésnél amikor szóba jöttek ezek a dolgok.... Ááááá világgá tudtam volna futni. Na de ízlések és pofonok. Ő lehet leragadt az őskorban :)
Szerintem vannak olyanok. (Nem magamból indulok ki :D)
Hát, nem is tudom,erre most mit írjak, sírjak vagy nevessek?! :(
Micsoda eget verő probléma...
20 évvel ezelőtt senki nem borotválta, csak a fazont igazította.
Nagyon furán néztek volna mindenhol egy kopasz puncira.
De hát, változnak az idők.
Akkor már neki fonni is lehet:-)))
További ajánlott fórumok: