Van olyan honlap ahol meg lehetne nézni egy szülést? (tudásbázis)
Engem ez a szülés nagyon meghatott.Minden természetes volt és az újdonsült anyuka még a placentából is evett.....
10 részletben van fent, ez az első
"Aki nem látott még szülést,nem tud az életről valamit, nem tud valami biztosat és "alapvetőt", mint az iskolában mondanák -bizonyos, hogy aki nem látott szülést, nem látott bele a szerkezetbe,nem ismeri a műhelyt, azt a rejtélyes és félelmetes műhelyt, ahol az élet készül.Az erők, amelyek szülés közben megmozdulnak, az élet és halál erői: az anya és a gyermek állandóan élet és halál között tapogatóznak ez órákban,vak sötétben, süket ösztönnel.Olyan erők mozdulnak meg e pillanatokban, olyan erők feszítik az anyatestet, mint földrengéskor.A néző nem csodálkozna, ha vér és placenta helyett láva és hamu ömlene ki füstölögve az anyaméhből.Igen, láttam a szerkezetet. Az ember csendes lesz, egészen csendes.Később, mikor a gyermek sírni kezd, a néző kisompolyog a szobából, s úgy érzi Michelangelo kontár volt, és Newton, minden számításával, műkedvelő."
Fel fogom venni őket mert nálam pont ez az az időpont amikor biztos nem tudok tv elé ülni. igen hallottam már ilyen támogatásokról, a sógornőmék Szegeden is kapnak kb. 1 millió ft körüli összeget mert ott vesznek házat.+ egy kis szocpol -2gyerekre- aztán már meg is van az önrész. kár hogy nem minden falu-város gondolkozik így. na de sebaj lesz nekem is 1-1,5év múlva. Csak vissza kell mennem dolgozni. ajj annyira félek ettől és munkát is kell keresnem. Ettől olyan stresszes tudok lenni hogy elmondani se lehet...és nem is szülhetek most újra mert csak a gyest meg a családit kapnám, köszönhetően hogy az előző munkáltatóm jól kibaxxxott velem. Szóval ez a rész nálam totális szívás, és amég nem látom az alagút végét addig marad az idegeskedés.
képzeljétek ráadásul tegnap kaptunk a rendőrségtől egy levelet hogy gyorshajtásért megbűntetnek és fizessek be 60.000ft-ot...olvasom olvasom aztán láttam a dátumot és hogy szombat 08-15re szól meg olyan helyre ahol nem is voltunk. aztán végül kiderítettük, hogy elnézték a rendszámot és ez a levél nem nekünk szól... ja és elszólta magát a csaj mert azt mondta egy kérdőjel volt a gépben... khm khm. enyje... ennyit a magyar igazságszolgáltatásról. ahol csak tudnak megpróbálnak leakasztani pénzel. Tiszta hülyének nézik az embereket. Olyan ideges lettem, hogy fél év után megint majdnem rágyújtottam... a tegnapi délutánom ilyen volt, gondoltam is magamba hogy vki rosszat kívánt nekem és be is jött. Hihetetlen. na most megyek később visszanézek.
hétfőtől-péntekig:kb.10:15-30 körül kezdődik
ne is mondd én életem végéig csal állapotos lennék és szűlném a babákat annyira fantasztikus érzés élmény,..........
Hallodtad azt hogy Eszertgomba(asszem ott ) ha babát vállasz születés után ha jól emlékszem 500ezer ft-ot kapsz+ a többi a mi jár.......az már nem rossz legalább valamivel ösztönzik a lakosokat
Biztosan jó ötletnek találod, hogy ilyen videót akarsz nézni??????
Teljesen más amikor látod, és amikor te vagy a "film" főszereplője.
Én a helyedben kihagynám!
Szülés előtt vettem ilyen videókazettát, még egy kolléganőm is elkérte. Felkészülésnek jó, már aki bírja. Kíváncsi voltam mi lesz, hogy lesz.
De tényleg egy természetes dolog! Annak idején már attól is rosszul voltam, mikor egy szurit kaptam gyerekkoromban, na a fogorvos volt a mumus! Volt olyan ismerősünk, aki felvette videóra a saját gyereke születésénak pillanatait.
jajj lanyok...ez egy termeszetes dolog...nem kel rosszul lenni tolle..:-)))
A youtube-on sok van....eleg ha ugy irod be, hogy birth...vagy give birth......kiad egy csomot, vereset, durvat, otthonszuloset, kadbanszuloset satobbi:-)
En sokat neztem szules elott....segitett felfogni mi var ram....:-))..nem bantam meg...a legrosszabra keszultem...
További ajánlott fórumok:
- Nektek volt már olyan, hogy kijelezte a honlap hogy van új elolvasatlan üzeneted, de mikor meg akartad nézni azt jelente hogy nincs is üzi?
- Nem tudja valaki, hol lehetne megnézni a Barátok közt legújabb részeit online?
- Babakocsikhoz csak kereket hol lehetne venni? (BéBéGo típusú kocsi, de a gyártó honlapot ajánlók kíméljenek)
- Nem lehet valahol megnézni itt a honlapon, hogy az egész nap folyamán milyen új fórumokat és tudásbázis kérdéseket tettek fel a hoxázók?
- Hol lehetne megnézni a Filmbox, és FilmboxPlusz nem kódolt csatornák műsorát?
- Ha van köztetek Békési és tudja hogy hol lehetne megnézni hogy régen hogy nézett ki Békés és leírná nekem azt nagyon szépen megköszönném.