Van olyan, hogy ciki ruha- vagy cipőmárka? (beszélgetés)
Öntörvényű egy nő volt az én jó anyám.;)
Fel is kavarta az indulatokat ott ,ahol megjelent.
Bár egy idő ,és négy csimota után lecsillapodott.
Sajnos ezt a tulajdonságát nem örököltem ,hogy nem foglalkozott az emberek véleményével .
Igen!?
Az enyém 49-es, és nem hordott ilyeneket. Térdig érő szoknyánál rövidebbet sem;)
Érdekes Anyának volt forrónacija/ 1946 született/
Bár Ő letojta ,hogy elvileg nem volt illendő.
Igen, pont ennyi:D
55 leszek nem sokára;)
Én 15-16 talán. Ennyi korkülönbség köztünk?
Az az, nekem egyik együttes piros-sötétkék csíkkal, a másik sötétkék-fehér.
Mentem a nagyszülőkhöz, nagyapám azt mondta: hozzatok neki rendes ruhát, itt nem fog ilyen curvásan járni.🤣
Szerencsére egész nap a TSZ-ben dolgozott, mire jött, átvedlettem. Ja, meg 12-re is, mert jött ebédelni.
Nem vagyok már 20 éves, de annyira öreg sem. Miért lenne ciki egy ruha vagy cipőmárka, hol él, akinek ilyesmi egyáltalán az eszébe jut.
Legyen csinos tiszta, álljon jól a viselőjén, ez éppen elég. Azt szerintem minden nő meg tudja itélni, mit vegyen fel 2022-ben, hogy ne legyen ciki.
Én is nagyon bízok benne, hogy nem leszek rossz anyós.
Eddig jól ment még, majd jön a nagy felvonás nyár közepétől:DDDDD
Én a közmondást pusztán arra értettem, hogy a ruhája alapján senkit ne ítéljünk el.
Nyilván a "reedas" meg "adiads" kamumárkáktól nekem is feláll a szőr a hátamon, de nem mindenkinek van pénze eredetire. Akkor inkáb no-name ruhát veszek fel, az nem kamu.
Bizonyos értelemben mégis. Az sokat elmond, ha valaki kamu márkás cuccokban, órával majomkodik. Az is, ha igénytelenül válogatja, amit felvesz, össze nem illő színeket, mintákat, anyagstruktúrákat, szakadt, pecsétes a ruhája.
Bármelyik sarki turkálóból fel lehet ma már öltözni elegánsan, nem pénz, igény kérdése.
Ugye!?
Az én anyósom is bármit megvett nekem;)
Szerintem sok ruha ciki, azaz nekem nem tetszenek, így nem veszek olyat és nem veszem fel. De ha más akarja, akkor felőlem hordja, csak ne kérdezze meg a véleményemet:DDDD
Szerintem pl. a ceruzaszoknya is ciki sokakon;)
Utálom a látszódó márkajelzéseket, ha véletlenül van rajtam, akkor leszedem, kivágom, stb., vagy nem veszem meg.
De! Sokak szerint meg az a ciki, amiket én hordok, és egy kicsit sem érdekel mások véleménye;)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Tudom, hogy nagyon ciki, de merjek olyan céghez pályázni, ahol már dolgoztam?
- Olcsó ruha-lábbeli lelőhelyek
- Nagyon büszke vagyok az öcsémre! Létrehozott egy cipőmárkát...
- Tudnék aludni egyet. De olyan cikinek tartom ezt a délutáni...
- Tobago cipőmárkáról mi a véleményetek? Mennyire jók, tartósak?