Van olyan, hogy a Norcoluttól mégsem jön meg? (tudásbázis kérdés)
Biztos nehéz, próbálj picit türelmes lenni.
Sok sikert!
20 x is megkérdezheted akár.
Én mondjuk az orvost kérdezném, aki felírta.
"Tudom ez már a sokadik Norcolutos kérdésem"
Ne haragudj, segíteni akartam. Mivel azzal kezdted, hogy ez a sokadik Norkolutos KÉRDÉSEM, ezért írtam, amit írtam.
Természetesen megkérdezheted, ahányszor csak akarod...
Erről most kérdeztem először és mivel nem vagyok kismama és egy védőnőt sem ismerek, így megkérdezni sem tudom őket. Ha kérdeznék, orvost kérdeznék, nyilván ők azért többet tanultak mint egy védőnő 🙂.
De ez egy kérdezős oldal. Ha 10-szer szeretném ugyanazt a kérdést feltenni, akkor 10-szer fogom. Akit nem érdekel, nem kötelező elolvasnia.
Amennyiben a sokadszorra feltett kérdésedre sincs válasz,az azt jelenti, hogy nem tudnak válaszolni az itt jelenlévők.
Sajnos nem vagyunk orvosok és ezek szerint ilyen tapasztalat birtokában sem vagyunk.
Beszélj a védőnővel, azok nagyon sok mindent tudnak mondani ebben a témában is.
Tudom ez már a sokadik Norcolutos kérdésem, ne kovezzetek meg érte!
Ma vagyok a 4.nap hogy szedem és a meddőségiben a doktor úr azt mondta , az 5.nap körül, de lehet már előtte meg fog jönni a gyógyszertol. Eddig iszonyúan fájt a mellem, most az elmulni látszik, émelyegtem is tőle, az is úgy fest,hogy talán múlik. Éjjel még éreztem ezt a "mindjárt megjön" érzést, most ez sincs épp és ma este kell a hormoninjekciót elkezdenem szúrni magamnak. A doktor azt mondta, hogy mire szurnom kell már addigra nagy valószínűséggel megjön, de akkor is el kell kezdeni az injekciót, amit természetesen be is tartok. Csak hát azt nem értem, miért nem jön meg, ha az orvos azt mondta, mert hogy már eléggé vastag volt a méhnyalkahàrtyàm, látta ultrahangon.
Picit aggódom, hogy már a mellem is alig fáj és meg sem jött és a jelei is múlóban vannak.
Más volt hasonlóképp?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Megígérte, hogy hív, mégsem teszi......
- Van olyan köztetek, akinek családja, gyerekei vannak, mégsem kívánja az egész karácsonyt a háta közepére sem?
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Miért néz engem állandóan egy férfi, hogy ha mégsem akar tőlem semmit?
- Van olyan, hogy flottul egymásra van hangolva két ember, ám az ágyban mégsem jó együtt? Mi lehet a baj ilyenkor?