Van köztetek valaki, aki esetleg azon gondolkodik, hogy költözne? (beszélgetős fórum)
Én is tartottam attól, h nehéz lesz eladni 4. kerületi kertvárosi házunkat, de nem így lett :)
Tavaly febr. környékén adtam fel az elős hirdetést, természetesen a legtöbben ingatlanosok jelentkeztek, végül lett belőlük vagy 4-5 :)
Június körül sikerült eladnunk, volt, amikor alig volt érdeklődö, akkor meg egyszerre ketten is jöttek, és akarták, egymást licitálva :)
Akinek van pénze, annak tök mindegy, hogy válság van, úgyis vesz valahol házat. A miénket sem hitelből vették meg, pláne, ők még építkeznek is majd a telekre.
Gödön?
Mekkora házat árultok és mennyiért? Ez sem mindegy...meg ugye milyen állapotban van stb...
Hogy mennyi idő alatt tudja eladni az ember az ingatlanját? Vicces kérdés, hallod e.
Én a lakásomat két hónap alatt eladtam, szüleim a házukat 5 évig árulták, utána sikerült...
Bocs, de erre nem lehet így válaszolni. Nagyon sok mindentől függ.
vennétek házat vagy lakást?És merre mennétek?
Érdekelne, hogy mennyi idő alatt tudja az eladni az ingatlanát az illető
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, aki munkaügyi jogász, vagy munkajogi kérdésekben esetleg segíteni tudna?
- Sziasztok! Van köztetek olyan aki vízallergiától szenved? Esetleg hallott már erről a betegségről...
- Van köztetek olyan aki, dongalábbal született? Esetleg hasonló rendellenességgel született gyereket nevelő szülőket keresek..
- Van köztetek valaki, akinek jelzáloghitele van, és kötött biztosítást arra az esetre ha esetleg munkanélküli lett?
- Társadalombiztosító-OEp!Van köztetek aki ott dolgozik, esetleg dolgozott?
- Jogi segítségre lenne szükségem! Van köztetek esetleg ügyvéd?