Van itt olyan, akit még nem hívtak sehova bulizni Szilveszterre? (beszélgetés)
Engem nem hívtak, de ha hívnának akkor is csak olyan helyre tudnék menni ahol gyerekek is vannak és a környezet is olyan amit én el tudok viselni...
szívesen csinálnék egy bulit, de olyat, hogy azt eszünk iszunk amit hoznak, de pia csak az éjféli pezső lehetne...
Kedves témaindító! A témád és a hozzászólások hatására én felvetettem egy ismerősnek, hogy szívesen csatlakoznék hozzájuk Szilveszterkor. Megyek :) Ők is akartak már szólni, szóval jól sült el.
Érdemes merni! :-))
Igen, országon belül. :))
Egészen pontosan Miskolcon. :)
Buliba nem hívtak, de a családom (szülők, illetve tesóm) hívtak, viszont ők még éjfél előtt lefekszenek. :D
A Szilveszteri bulik/házibulik akkor jók, ha ismerős társasággal/társasághoz mész. Egyébként katasztrofális tud lenni.
Ebben teljesen egyetértünk.
Én is sokkal többre értékelem a barátnőm egyszemélyes társaságát mintha idegenekkel lennék valami discoba.
Apropó szórakozóhelyek. Hát én egyszer voltam életemben, akkor is üvegpoharakat dobáltak az emeletről... azóta nem voltam és soha többet nem is megyek :D
Ha ciki lenne, akkor engem halálra cikizhetnének. Ugyanis az utóbbi 8 évben sehol sem voltam buliba. Idén is itthon a lakásomban fogom töltené az év utolsó estéjét :-)
A discoból már kinőttem, azt pedig nem szeretem mikor ismeretlen emberek közé leültetnek egy asztalhoz. Igaz kialakulhat egy jó társaság is, ugyanakkor elképzelhető, hogy olyanokat fogok ki akivel egyáltalán nem találom/találjuk a közös hangot. Akkor pedig megette a fene.
A barátokat, akikkel szívesen buliznék lefoglalják a gyerekek, tőlük nem nagyon tudnak mozdulni.
Így hát marad a kettesben való szilveszterezés.
Köszi a válaszokat! :D
Egyébként, aki úgy gondolja, az nyugodtan írjon és akkor menjünk együtt valahova! :D
Nálunk nem is lehetne bulizni.
Normál beszélgetés simán áthallatszik, társasba még a " sóhaj is áthallatszik ".
Arra is volt példa az egyik szomszédom átkopogott a " közös " falon hozzánk.
Ne azt mondd, hogy "hé, mennék veletek bulizni".
Hanem kérdezed meg, hogy nincs-e kedvük Veled bulizni, elmenni valahová közösen. :)
Engem sem hívtak, de én is úgy vagyok vele, hogy nem is nagyon mennék. Fiatal létemre sem.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Szerinted el menjek valaha is azzal a barátnővel bulizni vagy ahová éppen akar aki én velem nem jön sehová? Egyszóval mindig csereben hagy!