Én is csak néhány évig dolgoztam óvónőként - hiába, 14 évesen nem könnyű eldönteni, mit szeretne az ember hivatásának. Én sem végeztem el az ide vonatkozó főiskolát - ma már az egykor "kitanult" megszerzett pedagógusi szakmával - max. dadusnak felvesznek. (persze nincs ilyen tervem, hogy óvodában dolgozzak)
Hát ja... de akkor furcsálltuk. Tényleg így kell ballagni? Nem anyukád osztálytársa volt az Elekes Csilla vagy az Istenes Csilla véletlen? És anyukád óvó néniként dolgozik?
milyen más... egész fel van újítva... mikor a ballagásunk volt, nem lettek készen valamilyen munkálatokkal, és a deszkapallók meg meszesvödrök között kellett néhol vonulni :) kérdezd csak meg anyudat, biztos ő is emlékszik rá :)
Köszi, aranyos vagy, hogy megírtad a nevét :) A Kossuth azelőtt is ott volt úgy tudom, valami egészségügyi suli az. Néhány éve én is bementem a suliba csak úgy, körülnézni. Nagyon jó volt!!! Rengeteg régi emlék és érzés előjött, ahogy sétáltam a csendes folyosókon...
Igen ez az új neve,és összevontk a Kossuth Zsuzsával, az is átköltözött ide, és ha bemennél rá sem ismernél...leglaábbis anyával mikor voltunk beiratkozni azt mondta, hogy totál más az egész, de jól esett neki visszamenni. Ami fura pl, hogy nicns kint egy szál régi tabló sem, üresek a falak....
Anyát Molnár Zsuzsának hívják, de mivel elég gyakori név szerintem ezzel nem segítettem túl sokat :D
A neten találtam egy régi fórumot erről a suliról, de már vagy 4-5 évvel ezelőtti az utolsó bejegyzés. Tanárokról, és magáról a suliról, emlékekről várok beszámolókat. Én 1978-82-ig jártam oda.