Van-e valakinek tapasztalata az almaecetes fogyókúráról? (tudásbázis)
Én ma kaptam egy emailt... hogy végre magyarországon is lehet kapni almaecet tablettát.
És most jön a poén 4-6 kg fogyáshoz több mint 11e ft-ba kerül.
Titeket olvasva azt hiszem kipróbálom a folyékony változatát az csak pár száz ft.... :)))
Meg lehet kapni kapszula formájában is.
Hatás detto.
DM-ben vettem utoljára 30 caps. alig 1000 ft.
Szia!
Iszod még az almaecetet? Fogytál tőle?
Sziasztok!
Látom már rég nem írt ide senki sem.Nem rég olvastam az almaecetről,hogy hogyan lehet hasznos a fogyókúrában!Minden étkezés elött igyál meg 1 dl-er vízben 1 kávéskanálnyi almaecet keveréket.És ez legyen lefekvés elött az utólsó amit megiszól.Állítólag mindenféle diéta nélkül is lehet számítani a havi 2-3 kiló minuszra.
Én tegnap óta iszom és azt vettem észre,hogy nem vagyok olyan éhes és nem is eszem sokat.Majd meglátjuk mi sül ki belőlle.Egy próbát megér!!!
Sziasztok csajok!
Almaborecet koncentrátumot ajánlottak,napi 3 cseppet vízbe csepegtetve étkezés elött!
Be lehet szerezni egyáltalán?
Vagy a sima almaborecet is jó?
Kérlek írjátok le a véleményeteket,hozzászólásaitokat!
Köszi!!
sziasztok!
Én nagyon szeretem az almaecetet. biztos eredményezett fogyást,de az 100, hogy ha teleettem magam, és ittam 1 pohárral utána, megszünt a teltség érzetem.Anyukámnak gyomorfekélye van , ö nemis tudja meginni.
Az hülyeség, hogy savasitja a szervezetet.
Igaz hogy savas, de lúgositja.
Ha nem hiszed, probáld ki, mikor sok a savad iszol 1 pohárral, rögtön megszünik majd.
Hogy fogytam-e töle, nem tudom, mert amellett hogy iszom, heti 3x járok konditerembe+ itthol is tornázok, a kaja mennyiségéből is visszafogtam, illetve minden étkezés elött 1 db L-carnitin tablettát is lenyelek.De centikben mérhetö változás történt a testemen.
Most hallottam az almaecet kapszuláról,a dm-ben vettem 60db-osat 999 ftért.
Erröl a kapszulárol mit gondoltok?
Iszom,(utálom)
Lazább tölle a székletem.
Én is próbáltam az almaecetet, s nekem izlik, de nem fogytam tőle.
Ami jó volt az a citromos kefir, de most felhagytam a fogyókúrával év elejéig ;)
éhgyomorra iszom:
3 dl langyos vízbe teszek egy evőkanál almaecetet, majd utána (ha túléltem...) lenyelek egy teáskanál mustármagot.
ha még mindig életben vagyok, akkor szintén lenyelek egy teáskanál virágport.
minden reggelem ilyen vidáman indul:D
Én már kb. másfél hónapja iszom az almaecetet. Reggel 1 evőkanál almaecet 2 dl. vízben higítva, majd 4 óra körül, amielőtt utoljára eszem.
Biztosan van valamilyen szinten fogyasztó hatása. Igazából nem tudom, mert mellette minden nap tornázok és próbálok nem sokat enni:)))) Az biztos, hogy amióta iszom nem vagyok beteg, pedig a férjem igencsak náthás volt és fájt a torka, de én nem kaptam el tőle.
Továbbá van egy ismerősöm, aki fél év alatt legalább 15-20 kg-ot fogyott, úgy, hogy minden reggel ivott almaecetet, vízben higítva. Nem tudom.... Lehet tényleg van ilyen jellegű hatása, csak hosszadalmas folyamat.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- Van valakinek tapasztalata a "Slimshot fogyókúrás pezsgőtabletta" használatáról?
- Almapektin fogyokúra - van valakinek tapasztalata?