Van-e pokol és ha igen, hol? (beszélgetés)
Igen ez így van.Néha én is úgy érzem hogy meg sem érdemlem azt a sokszépet amit kapok.ezért próbálok mnegfelelni olyan életet élni ami neki tetsző.
Úgyhogy dewikém nagy valószínűséggel ezért nem lesz hármasunk:))))))))))))))))Ez a másik okom amiért nem gondolkozom komolyan rajta.
Ne félj Istentől! Nem tud különb poklot kitalálni annál, mint amilyet magadban hordozol!
Moldova György
Igen, van egy-egy olyan dala az újakban is, amit kivettem a lejátszási listából, mert nekem ne szajkózza az agyam, hogy bűnös vagyok...
Amúgy senki nem lát teljesen tisztán, és ő olyan, akinél nagy a közös halmaz, ami a gondolkodásmódunkat illeti.
Van tőle jópár kedvencem, szerintem előbb-utóbb megkapjátok azokat is! :-)
Én nap, mint nap. Szereti a nagyfiam is, úgyhogy ami netán nincs azt megszerzi. :-)
Csak a párom nincs annyira oda érte, így akkor hallgatom, amikor ő nincs itthon. Este meg jönnek a közös kedvencek, vagy a CSEND.
További ajánlott fórumok:
- Hogy deríthetem ki, van-e igény a festményeimre?
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Honnan tudhatom meg hogy van-e, és ha igen milyen DVD író a gépemen?
- Van-e szobaszökőkutad és ha igen a feng shui elveinek megfelelő helyen tartod-e?
- Lakáshitelt vettünk fel évekkel ezelőtt, amihez szocpolt is igényeltünk, de a házat nem tudtuk befejezni. Van-e lehetőségünk több hitelre?
- Tudja valaki, hogy van-e Pecsett alternativ szuloszoba? Ha igen, hol?