Na az tök jó lenne ha a dekorost legalább megspórolnám vele. Sztem az lesz a legjobb ha beiktatunk egy próbavacsit, akkor sokminden kiderül..jó lenne ott tartani több dolog miatt is, ugyanis sok a távolról jövő vagy külföldi rokon, és szembe a koliban lehetne őket altatni. Meg nekünk is olyan 110 fő körül lenne. :)
Nekünk 4 éve volt ott a lakudalmunk. Hát mi kb.120-an voltunk. Igaz, hogy elég zsúfolt volt, de ugy tudom hogy most át lett alakítva és nagyobb is lett. Akkor nekünk megcsinálták a dekort, és csak lufist hívtam mert azt nem tudtak olyat amit szerettem volna. A hangulat és a kaja is finom volt.Az ár is elfogadható, de tudod hogy mindenki eltesz valamennyi hasznot.
minden infó érdekel, csakhogy ki tudjam választani a leges legjobbat. :)időnk még van,mert csak jövőre lesz a lagzi, de enm árt ha utánanézegetek dolgoknak. Köszönöm ha elküldöd az elérhetőségét :)
Én is fotózom több mint 15 éve, őt is nagyon rég ismerem, garantálom, hogy az egyik legprofibb, és különleges, szép képeket csinál. Ha érdekel, megadom az elérhetőségét.
fotós nincs még..egyelőre csak feltérképeznénk a lehetőségeket. azért is lennék kiváncsi a tapasztalatokra, hogy szóba jöjjön-e mint lehetőség, vagy nem olyan jó hely. Tetszik, hogy 200 főt le tudnak ültetni, de elég fura volt, hogy mikor bementünk a hotel recepcióra egy kis infóért a hölgy még azt sem tudta pontosan hány szobájuk van..
nekem párom ott dolgozott az étteremben. De sajnos régebben igy nem tudjuk jelenleg milyen a minőség de szerintem üljetek be "tesztelni" hogy az ételek mennyire felelnek meg a ti izléseteknek. A dekorációt szépen megcsinálják az biztos :)