Van, akinek szimpatikus Doktor House? (beszélgetős fórum)
Szerintem, a szerepről szólta a kérdés, nem?
Van, akinek szimpatikus Hugh Laurie? Nem ez volt a fórum inditó..
Na de hogy SOSE :O :DDD
;)
Filmen elmegy.Én bírom.(Ja:olyan ronda,hogy már szinte szép...:P)
Sherlock nem volt narcisztikus alkat,ez a különbség.
Továbbá még nem tetszik benne a munkaundora sem.
Na meg:ha nem amerikában "praktizálna",meg is halna,mert olyan süket a csúcstechnika nélkül a differenciál-diagnosztikához,mint hat másik.Ezért aztán: hipochondereknek a sorozat erősen nem ajánlott,nem ér szegény magyar dokikat megőrjíteni...:D
Ha nincsen csapata,gondolkodni sem tud,ez még nem lehet baj,dehogy mindent és sokszor még a gondolkodást is a csapata végzi helyette ő meg csak mazsoláz?Figyeltem a csapatot: mindig úgy állítanak be hozzá,hogy kész a negatív diagnózis mindenből,aminek utánanéztek,House csak a még kimaradókat veti fel,sokszor extrém dolgokat extrém módon(na jó,tudjuk be annak,hogy ő neki ez a dolga: extrém kórok).Unalmas a sok mimikris vírus(:O),amire még mérhető immunválasz sincs,annyira szuperul molekulárisan mimikrisek,de tüneteket produkál,amit az immunrendszer észre sem vesz.Felőlem...
Mondják,hogy az első évad megtörtént esetek voltak.Nem lehetetlen.Hihetően lekövethetőek az esetek,a többi meg már sokszor elég kreált szagú...Agyat törni,latint gyakorolni jó.A papagájkórost én is megröhögtem,a TBC-s a kedvencem(már poénokra nézve).De...üsse kő!Mindet megnézem, szép lassan felzárkózok a mához...:D (lemaradtam ugyanis)
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?
- Mit tegyek, hogy mások szimpatikusnak tartsanak, kedveljenek?
- Valakinek van már tapasztalata a Czeizel doktorról?
- Van valakinek tapasztalata Bakó doktorral Szekszárdon?
- Köldöksérv és hasfal helyreállítás. Van valakinek Füredi doktorral tapasztalata?