Van akinek sokadszorra sem sikerült a szűzhártyáját átszakítani? (tudásbázis)
Mindenképpen menj el orvoshoz, és majd ő megmondja mi a helyzet. Lehet, hogy többszöri próbálkozás után se tud ezzel a helyzettel a barátod mit kezdeni.
Szerintem jobb ezen orvosilag segíteni. 5 perces kórházi beavatkozással megoldható, ha szükséges.
egyik ismerősömnek ugyanez volt anno, neki a nőgyógyász "oldotta meg" a dolgot
amúgy sem árt elmenni a nemi élet megkezdése előtt hozzá
Engem simám fogadott a doki míg kiskorú voltam,még gyógyszert is írt fel.Nem kell nagykorúnak lenni!
Kérdező: nekem kb a 10. alkalomig fájt mindig egyre kevésbé,vannak lányok akik szűkebbek mint az átlag,de gyakorlással belejöttök majd.
Én a helyedben anyukámmal elmennék orvoshoz mert 18 év alatt kísérő nélkül nem fogadhat.
Mondja el az orvos, mit csináljatok, mit használj és mit ne.
Az orvosok sem szeretik a tablettát, főleg nem ilyen fiatalon.
Nem a tabletta az egyetlen módszer.
És amíg nem volt, addig is védekeztek az asszonyok, nem?
Ha kellően felkészített volna és kicsivel idősebb lennél, valamint nem csak azt mondanád, hogy te is akarod, hát akkor nem lenne ilyen nehéz.
Bár van vastagabb szűzhártya is, van akinek művi úton kellett besegíteni.
Azért én a helyedben még várnék ezzel a dologgal, hiszen lehet a tested is így próbálja tudomásodra hozni, még nem vagy rá készen.
Előzör azért orvoshoz kellene menni, gyógyszert felíratni és szedni, hiszen nem egyetlen alkalommal lennétek együtt és ki tudja, még teherben is maradhatsz védekezés nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Forgalmi vizsga sokadszorra sem :(((
- Mire jó a szűzhártya?
- Létezhet hogy most 40 év körül, két gyerek után elkezdett kikandikálni a hüvelyemből a szűzhártya csonk?
- Folyadékfogyasztás - immár sokadszorra, de új szemszögből
- Petevezeték átjárhatósági vizsgálat sokadszorra
- Van olyan, hogy valakinek szűzhártya bemetszésre volt szüksége ahhoz, hogy a partnere el tudja venni a szüzességét?