Van aki szült simán császár után a Váci Kórházban? Mennyire engedik? (beszélgetés)
Szia!
Szaniszlóval talán 1x találkoztam, jó rég de akkor szimpatikus volt. Írj majd, hogy mit mondott. Én több dokit is megkérdeztem már a vbca-val kapcsolatban.
Összegezve: Nincs kizárva, elvileg lehet simán, de vannak feltételek, amik csak a szüléskor derülnek ki. -Megnézik a heg nem vékonyodott-e el, -ha jönnek a fájások érzékeny, fáj-e a heg, -magzatvíz nem megy e el idő előtt, -és azon is múlik mennyire zajlik simán a vajúdás, mert oxitocint nem adhatnak közbe.
Ennyire jutottam, elvileg azt mondták szülhetek simán, a többi a szülőszobán kiderül.
Én november közepére vagyok kiírva.
Szintén zenész csatlakozik :D
Én a Kondérról hallottam, hogy vállal vbac-t és sikertült is nála. De neki 7-10 a magánrendelése és externista, tehát nincs alapból a kórházban, hanem csak bejár. Ezért nem mennék hozzá, de ha nem marad más, akkor kénytelen leszek. Érdekes, hogy én a Szaniszlóról eddig csak jót hallottam és találkoztam is vele többször (előző alkalommal 2 hétig "nyaraltam" ott, rendkívül kedves volt a kismamáival, tényleg csak jókat mondtak róla. Első körben elmegyek hozzá, és megkérdezem, hogy vállal-e egyáltalán vbac-t, és a lényeg, hogy sikerült-e már nála valakinek. Majd beszámolok.
Kriszta, mikorra vagy kiírva? Én karácsonyra.
Nem semmi. Ez sem volt egy sima terhesség, és szülés. Én a Gyurkovicshoz járok ultrahangra, már 2X voltam és a 12 hetesnél is hozzá írattam be magam. Jó fej volt. Én bízom benne, hogy semmi komplikáció és gond nem lesz a terhesség, illetve a szülés alatt, és csak egy rutin lesz bármelyik dokinak a szülésem. Egyenlőre nem fogadok, aztán később majd kiderül. Bár pénzügyileg nekem a szülésznő azt mondta 50-60 egy szülés.
Bár 2,5 éve se fizettem kevesebbet, de ott 100%-ig megbíztam a dokimban, és nem mentem volna máshoz.
Köszönöm a segítséged, és a válaszaid! És jó babázást neked!! Ez egy elég mozgékony, de egy nagyon édes időszak. :-)
Én most vagyok a 9. hétben, tehát még az elején. Ez a baj a magánrendeléssel...nagyon drága. Na meg az se 100% hogy jó. Egyik ismerősömnek volt dokija, járt magánrendelésre, aztán elment Nst-re ott mondták, hogy gáz van a babával, és azonnal császár. Ez volt talán du.3-4 körül. Dokija beért este 9-10 körül, mire megcsászározta a picurt vitték fel Pestre, és még egy jó hónap kórház következett. Ha nincs dokija, azonnal megcsászározzák, lehet, hogy megúszták volna.
Az lesz, amit Te is mondtál. Eljárok SZTK-ba, aztán majd meglátom. Te mikor szültél ott?
Ki volt a dokid?
Köszi a válaszokat :-( Nekem 2,5 éve ikrekkel volt császár Bp-en. Rosszul feküdtek . Az egyik faros volt, a másik haránt. A dokim azt mondta, ott hogy egy császár után, semmi gond nem lesz a sima szüléssel. Igen. Csak most ő is babázik, és Vác sokkal közelebb is van...csak én annyira szeretnék hüvelyi szülést. Ég és föld a kettő.
De itt még nincs dokim. Szinte mindenkiről hallani rosszat is, meg jót is. 4 alkalom alatt meg szerintem úgysem fogok megbízni egyikben sem úgy, ahogy a régi dokimban. Lehet, hogy nem fogadok. Van valakinek fogadott doki nélkül is pozitív élménye Vácról? Vagy ez csak szerencse kérdése?
Nem tudom,de erre én is kíváncsi lennék :)
Két éve ott született a lányom császárral.
Lehet,hogy a dokim szívszélütést kap,ha előhozakodok ezzel a kérdéssel :D
További ajánlott fórumok:
- Melyik Budapesti kórházban lehet császárnál bent a műtőben az apuka?
- Valaki szült már császár után természetesen a Jahn Ferenc kórházban? Ha igen, mennyi idő telt el a két szülés közt?
- A Dél-pesti Kórházban szültem október 1-jén császárral, hogy tudnám felvenni a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt szültem ott?
- Tervezett császár a Bajcsy-Zsilinszky kórházban
- A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban van szülésfelkészítő, ill. császárnál bent lehet az apuka?
- Kistarcsai kórházban mi a protokoll? Mennyi idő múlva lehet megpróbálni a természetes szülést császár után?