Van aki kozmetikus és tud segíteni? (tudásbázis)
Lehetséges, hogy nem voltak jók a krémek, amelyeket használt a kozmetikus.
Kozmetikusként időnként nekem is szükségem van arctisztításra, olyankor az oktatómhoz szoktam menni. Nagyon drága luxustermékeket használ, szuper illatúak, gyönyörű kinézetűek. De! valamiért nem bírja a bőröm őket. Én Ilcsi termékekkel dolgozom, azt is használok az arcomra és nagyon szépen rendbe hozta (előtte én is tiszta pattanás voltam). Csupa természetes anyagot tartalmaz, láthatóan benne vannak a gyógynövények, gyümölcsök.
Ajánlom neked is, hogy menj el egy Ilcsivel dolgozó kozmetikushoz és kérj tőle krémet, miután alaposan megnézte a bőrödet.
Abból következtetve, mit leírtál, hormonális oka van a pattanásaidnak. Ezért az Ilcsi fitoösztrogénes termékeit ajánlom neked.
Semmi gond félre értettük egymást!!!
A gond azzal van hogy ha nem jól csinálta a kozmetikus ,csak ő tud segiteni vissza kellene menni ,de nem biztos hogy a kozmetikus hibája ,főleg ha kapargatta a sebet...
Ne haragudj, nem kötekedni akartam, de úgy éreztem ellentmondások voltak a hozzászólásaidban ezt akartam csak (sikertelenül) tisztázni!
"nem amiatt van baja hogy maszirozott-e vagy se!" ezzel kozmetikusként és szakoktatóként továbbra sem tudok egyet érteni ez is egy ok lehet a sok közül!
De csináld Te is úgy ahogy akarod, én csak az alapvető szabályokra utaltam!
Tudod mit ugy csináld hogy tanultad,én válaszoltam nem kötekedtem!
Nem szabad kihagyni de ezt később irtam te kérdezted maszirozott e én arra irtam hogy nem amiatt van baja hogy maszirozott-e vagy se!!!!!!!!!!
Egy szóval nem irtam hogy én szoktam e vagy sem!
Szerintem teljesen félre értettük egymást,sajna más a szavam járása mint neked.
DE a kérdező szerencsére értettem mit akartam ,igy semmi gond nincs.
A Letisztítás,tonizálás,puhitás,tisztitás,fertőtlenités ,pórusösszehúzás ,nyugtatás és táplálás meg a társaira gondoltam a lépésekre amiket megtanultunk !!
A kérdező azt írta, hogy masszírozott, ráadásul a nyomi után ami ugyebár duplán rossz!
Most nem látom, de mintha az imént meg azt írtad volna, hogy nem szabad kihagyni a kezelésből lépéseket.
Alapszabály! aknés bőrt alapból nem masszírozunk=> lobgát felsértése!
Nyomi után a még nyitott pórusokat végképp nem tömködjük tele semmilyen masszázskrémmel (ami ráadásul nem mindig csíramentes ugyebár).
A kezelésnek fázisai vannak ,nem szabad egyet sem elhagyni..
Hegeket is lehet halványítani persze!!
Hát akkor nem végzett jó munkát nem szabadna még többnek lennie:(
Én vissza mennék hozzá és megmutatnám neki!!
Szia! Hát valószínű, hogy a kozmetikus a ludas! Vagy nem jó technikával nyomta ki a dolgokat vagy nem fertőtlenített le rendesen!
Így látatlanban nem lehet megmondani, hogy mennyi idő alatt kéne regenerálódnia a bőrödnek, de azért 3 napnak elégnek kéne lennie!
Kitisztította??És mikor ma??
2-3 nap alatt meg kell hogy nyugodjon és nem szabad csúnyának lennie,vagy mit értel azon hogy csúnyább??
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni?
- Hol lehet német gyártmányú Manhattan kozmetikumokhoz hozzájutni Mo.-on? Tudna ebben valaki segíteni?
- Minden kozmetikumra allergiás vagyok, csak a növényekből készült jó. Szemceruzára és arcpírosítóra lenne szükségem, tudnátok segíteni?
- XI. kerületi kozmetikust keresek, aki cukorpasztával dolgozik. Tudnátok segíteni?
- Mennyibe kerül egy sima arctisztítás? Nagykátán keresek kozmetikust/aki nem túl drágán dolgozik/ tudna valaki segiteni?