Van 5 mm-es vesekövem...és ma kicsit véres volt a vizeletem. Mit tegyek? Ez a kő miatt van vagy esetleg más? (tudásbázis kérdés)
:)
Akkor jó! :)
jelentem eléek! :)
Éjjel nem volt semmi,nem fájt,és reggelre megszűnt a tompa fájdalom is.Már nem véres a vizeletem,semmi bajom nincs jelen pillanatban.Remélem csak mozgolódott,vagy épp el is ment.De jó volna:)
Csajok, én nem akarok ijesztgetni senkit, de ha mondjuk a kőtől lesz egy gyulladás a vesében, lehet szepszis belőle (nyilván ritka, de előfordulhat). Nem is feltétlenül fáj a pisilés olyankor. Viszont a szepszisből is van "többféle". Nem feltétlenül hal meg olyankor az ember.
Viszont a szepszist már megérzi az ember.. :S
Akkor valami más fertőzése is volt...sima kőtörés nem okoz szepszist.
Ahhoz nagyon gyenge szervezetnek vagy nagyon erős fertőzésnek kellett lenni és az sem viszi el reggelre...ott más is kellett legyen.
Te egy fiatal erős csaj vagy semmi bajod nem lehet.
Ha mindenki epe v vesegörcsben meghalna ...kihalnánk:)
Vérmérgezést, vesekőtől?
Én még ilyenről soha nem hallottam.
Igyál soka, minél gyorsabban tisztuljon...
Az is lehet h már lenn van a kő a hólyagodban és azért kell sokszor pisilned.
Ne félj semmi komoly.Tuti vagy mozgolódott a köved vagy elindult lefelé és felsértette a vesevezetéked.De lehet csak kis darab levált belőle.
Igyál sok folyadékot ha lehet sima ásványvizet és menj el egy vizeletvizsgálatra hogy nincs e benne gyulladás is,akkor biztos kapsz egy kis gyulladáscsökkentőt.
Ne aggódj nekem volt már tiszta véres is.
Bármilyen kérdésed van irj nyugodtan,veskővel kapcsolatban mindent megtapasztaltam már sajnos.
(kő görccsel,kő görcs nélkül,görcs kő nélkül...kő eltávozás,....stb)
További ajánlott fórumok:
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?
- Szeretném a lámpáimat kicserélni. Vettem mennyezeti spotlámpákat. A bekötésnél egy kicsit elakadtam, esetleg valaki tudna segíteni?
- Az ombre haj divat még? Esetleg hogyan tudnék kicsit változtatni a hajamon?
- Adnom kellett volna, még azt a kicsit is, amit esetleg rátudok szánni?
- Tudnátok nekem olyan helyeket javasolni, ahol nagy választékban lehet fürdőruhákat kapni, és esetleg kicsit extrémebbek?
- Egoista barátnőmnek milyen idézetet küldhetnék ami esetleg észhez térítené egy kicsit?