Változásra tettrekészem pocakossan :) (beszélgetés)
szia Ancsy!
bevásároltál?:-)
tegnap minden rendben volt a dokinál, jók a leletek kivéve a vas, most már 3x1-et kell szednem).
Kérdés: olvasgattam kismamáéknak szóló könyvet, a 20.héttől jelentősen megemelkedik többek között a fehérjeszükséglet. Hát eddig se sok tejterméket kívántam, valahogy emelnem kell az adagot. Mára csináltam franciasalátát, persze kefíres öntettel, nem majonézzel, szórtam bele egy kis sajtot is.
Ancsy majd írd meg mit vettél a piacon:-)
A vérnyomásom 96/64 volt, most ittam is egy kávét tejszínhabbal, édesség gyanánt. Csináltam görög salátát, belekóstoltam, valami romlott volt benne, ki kellett dobnom. Viszont a rakott káposztám jól néz ki:-)
Itt vagyok Jó Reggelt neked is :) Utánanéztem és mátol update :D :D Mindjárt megyünk is a piacra beszerezni ami kell :)
akkor vérnyomásba és vérszegénységbe is ugyanlyanok vagyunk :D :D
ha kenyér kerülésban is nagyon ügyi vagy
én viszont ma ölni tudnék egy kis fagyiért :P no de majd keresek a boltba diétássat :)
Szia Ancsy!Láttam am érlegelőd, ügyes vagy. Én msot jövök a védőnőtől, kicsit vérszegény vagyok, alacsony a vérnyomásom (96/64), de ezen kívül minden ok. Az ő mérlege szerint 2 kg+ a hízás, meg vagyok vele elégedve:-)
Tegnap egész jól kerültem a kenyeret, édességet, megy ez csak akarni kell:-) Most reggelizek, sonkás tojás, wasa kenyér. Ebédre rakott savanyú káposzta lesz barnarizsből.
Köszi, néztek általános vérképet, vércukrot is, de persze minden rendben lesz.
Én meg azt tervezem , hogy ma gyümölcsnap, holnaptól meg Norbi, ez utóbbi előző terhességemnél is bejött.
Szia
Új kiló eredményt ma rögzítettem a mérlegelőbe. Ahhoz képest hogy kisbálna vagyok nem rossz főleg hogy tavaly ilyenkor baba nélkül voltam 6kgal több ;)
Tehát most boldog vagyok szépe lassan haladok de most tervezem hogy megpróbálkozok ugy a 90 napossal hogy 5*i étkezéssel kombinálom. az adott napnak megfelelően :)
óó akkor majd egyidőssek lesznek a picurkáink :D :D D:
Szia:-) Én szeptember 5-re vagyok kiírva, de aug. 29-én kell befeküdnöm.
Nem tudtam felvenni az AFP eredményt, mától később van leletkiadás, így ma a védőnőt is kihagyom.
Kilókkal, evéssel hogy állsz?
Szia :)
Gretlulálok a vizsgádhoz :)
Akkor 18 hét 4 napossak és Aug 25 elvileg :)
hmm én szerintem gyrost csinálok de nem eszek hozzá sült krumplit csak salátát :)
Az Afphez drukkolok bár rám a szivbajt hozta hisz alacsonyabb lett de legalább tudom az okát :) :)
olyan jó egyre többet érezni őt és amikor a hasamon van a kezem ugy odabújik hozzám a kis drága hogy csak úgy érzem a szívverésem ritmusában a lüktetést a pocakomon :)
Szia Ancsy! örülök hogy minden ok. Akkor most hány hetesek is vagytok, mikorra vagy kiírva?
Tegnap nem főztem, nem voltam itthon, ma meg ha minden igaz sonkafesztiválra megyünk:-) van vacsorára maradék, fasírt, rántott hal ,gombaleves.
holnap megyek AFP eredményért, védőnőhöz (méredzkedés...). kíváncsi leszek minden eredményre.
a lányok a suliban azt mondták eddig csak a pocakomon látni hogy babát várok, megnyugtató:-)
Igen persze minden ok :) Sőt eleinte is ekkorának mondták csak aztán titulálták egy héttel időssebbnek de hát mégis az első uh lett az igazi :)
Ja és tegnap óta érzem őt :D D: D:
bizony jöhetne a jóidő igazán a sok finom zöldség gyümölcs :)
Én ma rakott krumplit csinálok Te?
szia Ancsy! de azért minden ok, ugye?:-) nekem még várnom kell április 13-ig az ultrahangra.
eddig én is rohangásztam, bevásárlás+fodrász. Eddig egy sajtos stanglit ettem, ebéd gombaleves lesz. Vettem szőlőt (persze nem sokat, mert drága), de megkívántam. Most már igazán jöhetne a sok zöldség, gyümölcs:-)
Szia
itt vagyok csak tegnap egész nap rohangásztAM MEG VOLTAM mÁKSZEM NÉZŐBEN :) :)
1 héttel kissebb a kis kincsünk :)
szia :)
De jó neked :( :(
Ha csak az AFPt veszik le arra nem kell éhgyomorra menni :)
szia! képzeld már én is éreztem odabent a mocorgást:-) nekem holnap kellene vérvételre beutalóért mennem, minimum 2 óra várakozás, majd viszem a tételeimet...:-)
én most pirítós kenyéren élek, lásd a naplóm...
Nem tudod a 16. hetes vérvétel éhgyomri vagy nem?
Szia :) Egész jól köszti csak még mindig Mákszem lustaságán emésztem magam :( De csütörtökön uh :D
óó de jó lehetett a séta és a fincsi ebéd is :)
és bizony rendes voltál gratulálok :)
KÖszönöm szépen :)
sajnálom hogy nem tudtatok elutazni :(
egészségedre:-) mi holnap elutazunk, talán a levegőváltozás és a kikapcsolódás jót tesz.
A tegnapi kismamatorna hatását éreztem ma, főleg a combomban:-)
:) remélem sok mindent el tudtál intézni :)
Ésn éjjel ettem 2 szelet pizzát :S de milyen jol is tettem ugyanis reggel olyan ideges lettem hogy elfelejtettem reggelizni igy fél 2kor etttem ma elöszőr 1 szelet pizzát és 1 pudingot :S Tudom nem sok de hirtelen az is elég volt majd vacsira jön a melegszendvics és a natur joghurtos ananász :P
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a változásról? Szerintetek megváltozhat gyökerestül egy férfi, aki addig nagyvilági életet élt és falta a nőket?
- 1 hónap a változásra!
- Ricinusolajtól mekkora változásra lehet számítani a hajnövekedésben?
- Gyakorlatban milyen változásra kell számítania egy tanárnak a közalkalmazotti státusz elvesztésével?