Változások a honlapon, új funkciók működése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Változások a honlapon, új funkciók működése
Köszönöm a gyors reakciót. Nem pont erre a megoldásra gondoltam, de így legalább összhangban van a program működése a dokumentációval. :)
Sajnos felületesen olvastam, ezért nem vettem észre az 5 pontosaknál az elírásokat:
„Betűcserélő: Az adott napon a 5. feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem AZ ötödik).
Betűcserélő keresztnevekkel: Az adott napon a 5. feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem AZ ötödik).”
Így lenne gömbölyű:
Betűcserélő: Az adott napon az 5. feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden ötödik, hanem AZ ötödik).
Betűcserélő keresztnevekkel: Az adott napon az 5. feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden ötödik, hanem AZ ötödik).
Előre is köszi.
Kedves Hoxa! Ezt a bejegyzésemet se tartod válaszra méltónak?
Az alábbiak nem igazak 2018.05.17. óta, mert a program minden 10., illetve minden 5. játék után megadja a pontot attól függetlenül, hogy a játékos hányat talált ki 10 ill. 5 játékból.
„HoxAkasztófa: Az adott napon a 10. kitalált feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem A tizedik).
HoxAkasztófa helységnevekkel: Az adott napon a 10. kitalált feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem A tizedik).
HoxAkasztófa keresztnevekkel: Az adott napon a 10. kitalált feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem A tizedik).
Betűcserélő: Az adott napon a 5. kitalált feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem AZ ötödik).
Betűcserélő keresztnevekkel: Az adott napon a 5. kitalált feladványért 1 törzspontot adunk (nem minden tizedik, hanem AZ ötödik).”
Korábban többször jeleztem („Magam ellen beszélek”), egyszer meg is köszönted az észrevételt azzal, hogy továbbítod az illetékes felé. Nem történt semmi.
Várhatjuk a javítást/módosítást? Vagy kisebb gondod is nagyobb, marad, így ahogy van: ellentmondóan?
Szeretném kérdezni, hol találom meg azt : hány naplót / klubot csinálhatok.
Nem tudom hol olvastam már.
Heuréka!
Bejelentkezek, után belép,utána rákérdez hogy frissíti a jelszót?
No ezt eddig átugrottam..
..előtte találtam egy oldalt ahol más oldalakhoz tartozó jelszavakat is megtaláltam,ne kérdezd hogy találtam oda.
Egyszer már próbáltam...
Az első jelszavamnál magtudtam csinálni.
Megpróbálom újra.Köszönöm
Segítsetek légyszives.
Jelszót változtattam,az előző el automatikusan beléptem,most még állandóan kéri.Telefonról vagyok.Valaki útbaigazít?
Kedves Hoxa!
Többek problémájára szeretnék orvoslatot kérni.
Kártyajátékban az Extra lapokhoz jó lenne beépíteni ugyanolyan megerősítő kérdést, mint a képekhez. Velem már harmadszor fordult elő, hogy véletlenül beváltottam olyan Extrát, amit nem akartam... főleg ha az oldal szélén áll, elég hozzá rosszul megfogni a telefont éjszaka, álmosan.
Köszönjük szépen!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehetne azt a felhasználót kivenni kedvencek közül, aki már nincs a portálon?
Nem látok csillagot a neve mellett.
Szia!
Rendben, köszönöm szépen a választ!
🙂
Örülök!
Köszönjük!👍
Kedves Hoxa!
Holle anyó megrázta a dunnáját...10 nap és december.A jelekben szívesen látnám a téli figurákat.Gondolom más is.Köszi
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy nick-et lehet e szerkeszteni?
Amikor regisztráltam az akkori èletkoromat adtam meg,nem gondoltam hogy itt ragadok.🙂
Anee76 lenne.
Szia!
Link másolása,ekkor a vágòlapra kerül.
Ahová beakarod rakni,ùj hozzaszòlás,hosszan megnyomod mintha ìrni akarnál,ès kijön hogy beilleszt,arra katt ès már ott is a link.
Remélem èrthető.🙂
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?