Válófélben, elmennétek-e az exférj fiának az esküvőjére? (beszélgetés)
Ha a közös lányotok lesz a koszorúslány ráadásul téged is meghívtak, akkor miért ne mennél el? Nem kell bájcsevegned a válófélben lévő férjeddel.
Én elmennék, legalább a szertartás részére. Ha jó a hangulat tovább is maradnék, ha kényelmetlen lenne a helyzet, a szertartás, közös fotózás után elköszönnék.
Talán valami hasonló, talán rímel a topik címére.
Az ex vejem házassági tanúi leszünk a nyáron.
Nem kellemetlen.
Gondolom, jó a kapcsolat köztetek. Különben miért is hívott volna meg a fiú nemcsak az esküvői ceremóniára, hanem az azt követő lagziba is?
Sokat mond az is, hogy a fiú és a menyasszonya a lányodat választotta koszorúslánynak.
Miért vannak kétségeid? Rosszul alakul a válásod?
Ha nincs gyűlölködés közted és a férjed között (hiszen míg a válást ki nem mondják - még a férjed), akkor miért ne mennél el az esküvőre? Meg lehet ezt oldani kulturáltan.
Talán írsz még valamit, hogy miért nem tudod, mitévő legyél.
Ha meghivtak, en mennek. Ez nem rolad/rolatok szol, a fiu napja.
Nekem ossszetort a szivem, mikor tobbe nem lattam a volt faszim fiat, aki tobbet logott velem, mint az apjaval, ha egyutt toltottuk az idot, es utana sokat uzengettunk.
Az utolso postazott ajandek elott is beszeltem az anyjaval. Szerinte neki igy volt jobb az apja miatt, akivel megszakitotta a kapcsolatot.
Ok felnottek, ha hazasodnak. Nem lehet a valast egy napra felre tenni?
A fiú tudja, hogy váltok?
Nem mindegy, hogy udvariasságból, vagy szeretetből hív. Ha utóbbi menj.
Ha meghívtak elmennék.
Válásotok után is szülőként együtt kell működnöd a férjeddel.
Örülj neki, hogy ilyen jó a kapcsolat, hogy a "mostohafiad" téged is meghív az esküvőre.
További ajánlott fórumok:
- Ti elmennétek egyedül egy 3 napos hétvégére?
- Ti elmennétek újra ehhez a fodrászhoz ebben a helyzetben?
- Ti elmennétek ezzel sebészhez?
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Ti elmennétek egy 1 évessel gyermekkel külföldre nyaralni, pl.Görögországba?
- Ti elmennétek vagy nem?