Valóban van olyan férfi, aki ülve pisil? (beszélgetés)
Ferjem is ulve pisil. Mi ebben a furcsa?
Az occse meg allva, na meg is latszik a wc melletti mosogep oldalan, undorito...
Én abszolút ülőpárti vagyok de ezt már ki is fejtettem!
Ugyanakkor igenis van hogy a pasi csak állva tud pisilni!!
Mert ugye tudjuk hogy van vérfa.z és húsfa.z! Az egyik kisebb és megnő erekciós állapotban míg a másik kb mindig ugyanakkora!
Na most előbbivel semmi gond űlve pisilésnél. Ugyanakkor utóbbinál már gázos! Hisz probáljon meg bármelyik csaj egy akár csak 15 centis "cuccal" leülni és pisilni egy kisebb WC-n anélkül hogy a peremhez meg a többi részhez érne a cucc! Pláne ezután az erősebb "vízsugár" fröcskölése elől kitérni!
Nekem nem nagy kunszt űlve pisilni ha pihiben van!
Ugyanakkor ha áll, akkor még leülni sem tudok a WC-re mert nem férek el!! Meg kell várnom hogy lelanyhuljon!
Magyarán akinek alaphelyzetben is nagy annál a kevésbé rossz megoldás ha állva pisil! És az ő esetükben nincs kompromisszum!!!!
Nekem is volt már ilyen is, olyan is meg vegyesen is:)
Oszt mégse óbégattam ilyen elszántan...
Amúgy a magas tesztoszteronszint szőrösödéshez és a maszkulin jelleg kialakulásához vezet - ez nőknél nem előnyös...
Kimaradtam a vér(húgy)ontásból itten, úgyláccik:)
Mi vót a kardcsörte oka?
További ajánlott fórumok:
- A férfiak pisilhetnek ülve? Nem ciki nekik?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Valóban csak biztonságérzet kell egy nőnek a férfi mellett?
- Lehet, hogy hülye vagyok, de a mai férfiakon sem lehet kiigazodni... mégis miből lehet észrevenni, hogy valóban tetszel neki, vagy több az?
- Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet?