Ha az APEH-al szemben kesek legtobb 5 napon belul ertesitenek irasban/ennek orvendek mert ez altalaban ritkan tortenik meg nalam,de jo hogy figyelmeztetnek/igaz kell fizetni a napjara kirot osszeget.
Hát én 3 napot késtem a járulékok fizetésével+ közbejött egy hétvége,az 1 hét inkasszot tett a bankszámlára és amikor pénz jött rá rögtön levonta,de akkor már bevolt fizetve 1 hét mulva visszautalta,
Ne ijedj meg. Nagyon sokan nem tudnak határidőben fizetni. Időnként jelez az APEH. Ha nagy a tartozás akkor inkasszót nyujtanak be a bankszámládra.
De azért próbálkozz a befizetéssel időben ( pár nap késedelem nem gond ) de nagyon figyelj ne maradj el sok fizetnivalóval mert nagyon könnyen bele lehet szokni a "késedelmekbe"
Hát,mondjuk én is tapasztaltam alkalmazottként is anno,hogy volt munkáltatóm aki semmi járulékot nem fizetett be utánam...Volt aki csak a magánnyugdíjat nem...Szerencsére alkalmazottam nincs,illetve csak 1-1 napra voltak besegítőim,de ők rokonok.
Sziasztok!Kezdő vállalkozó vagyok,és az a helyzet,most elég sok kiadás jött egybe.12.-én,tehát max.hétfőn kellene elutalnom a járulékokat,de az a helyzet,most lenne még egy nagyobb,sürgősebb kiadásom.Gond lenne,ha késnék vele?Az apeh csesztetne biztos gondolom:(
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.