Valami egészen új a konyhámban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valami egészen új a konyhámban
Én is vettem egy kerámia kést, mert nagyon sok jót írtak róla.
Nekem nem jött be, alig egy hónapja használom, az élessége jócskán megkopott, és nem ajánlják a hagyományos késélezést.
Azt gondolom magamról, hogy vigyázok a dolgaimra, ennek ellenére már kettő pici csorbulás látható a késen. Szerintem nem éri meg az árát.
én is rendelkezem ezekkel, és nem rég kaptam a páromtól egy séf kést. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Pár napja nem találom a kenyér szelőmet, és el veszettnek érzem magam nélküle:(. Ha nem lesz meg, akkor beszerzek egy újat helyette.
Utána nézek ezeknek a kerámia késeknek.
Van még egy wisthof késem, drága volt, de az éle mint a borotva. A fagyos húst is úgy viszi mint a paradicsomot. Meg vagyok vele elégedve.
Sziasztok!
Én hallottam már a kerámia késekről és utána is olvastam a www.keramiakes.hu-n, ajánlom nektek is, olvassátok el. Drága kések, bár biztosan jók, de én sajnálnék ennyi pénzt kiadni egy késért, és ha kapnék egyet, biztosan nem töltenék több időt a konyhában egy kés miatt. Bocs, ha valakinek ezzel a véleményemmel belegázoltam a lelkivilágába.
Hol lehet kapni ilyen kerámia kést és mibe kerül?
Felvilágosítást előre is kösz.
Jó ez a cikk. Én is hallottam sokat a kések dicséretéről, nem hittem el. Sok kést vettem már, készleteket. Aztán igaz nem kerámiát, de Friskast. Van kettő darab. Hát mit ne mondjak, ha nem tudnám mennyi pénzt költöttem a késeimre, kidobnám mindet azonnal, csak ez a kettő maradna meg.
A főzés előkészítése töredéke, mint régen, mikor csak nyiszáltam a húst, zöldséget. Majd éleztem, és reszeltem megint. Ördögi kör.
Ezekkel a késekkel felvágom, elmosom, elrakom. És kész!
Tényleg megéri egy jó késért többet adni, összeségében amit költöttem eddig, lehetne egy jó kis Friskas készletem :)
Ugrás a teljes írásra: Valami egészen új a konyhámban
További ajánlott fórumok:
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Milyen bogarak vannak a konyhámban, és hogyan lehet őket elűzni?
- Vékony barnás csík a köldöktől egészen odáig, utalhat ez terhességre?
- Nem szeretem, mikor a magasfényű konyhámba oldalról süt be...
- Egészen az alhasamnál is és az intim résznél is valami keményet érzek, mi lehet ez?
- Új bútort tervezek a konyhámba. Van-e olyan program vagy weboldal, ahol bútorokat tervezhetnék és színeket kombinálhatnék össze?