Egészen az alhasamnál is és az intim résznél is valami keményet érzek, mi lehet ez? (tudásbázis)
Igazából nekem ez most jött elő. De az is lehet, hogy megerőltettem magam, vagy felfáztam esetleg...!
És most nem is vagyok menzesz előtt. Ma van a 8. nap,h ogy fogamzásgátlót fogok bevenni. Holnap azért természetesen elmegyek a házi dokimhoz. A terhesség minden bizonnyal kizárt (gondolom) mivel tablettázok.
Akkor sajna passz. Nekem kb ott szokott fájni, ahol van a comb tövénél a nyirokcsomó. Voltam már vele orvosnál és ultrahangon is. Nekem leginkább menstruáció előtt 1 héttel, és menstruáció alatt végig szokott fájni, és szintén nagyon bekeményedik, egy kemény gubó lesz ott, ami nagyon érzékeny, de amint vége a vérzésnek, el is múlik rögtön. Szóval én ennek tudtam be.
Nem lehet, hogy neked is ezzel van összefüggésben? Folyamatosan fenn áll ez a dolog, vagy csak időszakosan jön elő?
Fájt éjjel is, vagy mi ez a korai írás?
Most komolyan; ha fáj, nyomás ,legalább a háziorvoshoz.
Nem 100%, de lehet, többet tud, mint mi. :))
Szia!
Nagyon véletlenül nem inkább a nemi szerved mellett a hajlat közelében érzed ezt?
További ajánlott fórumok:
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Hogyan tudom a Facebook chat résznél eltüntetni a telefont a nevem mellől?
- Vékony barnás csík a köldöktől egészen odáig, utalhat ez terhességre?
- Ciki a hosszabb ferrari piros köröm? mostanában csak egészen rövid körmökön látni pirosat.
- Valami egészen új a konyhámban
- Szolárium után a hason végig egészen mell alattig apró viszkető piros kiütések jöttek ki.Mit lehet vele tenni?