Valakivel volt már ilyen? (beszélgetős fórum)
A protexin balance probiotikumot elkezdtem szedni kb egy hónapja, megnézzük hátha. A citologiai eredmény mutatta, hogy gyulladás van, regenerátió, a mikrobiológiai leleten pedig az volt, hogy zsúfolva fehérvérsejtekkel.
Az édességet imádom, enyhe IR -em van, de arra szedek gyógyszert régebbóta és akkor nem volt ilyen és édességet kb már nem is eszek.
Aktív szexualis élet az pipa, szeretnénk lassan gyereket, de így nen tudom összefog e jönni. :/
Esetleg a másik úton is táplálhatnád a florádat egy kis probiotikummal, az enterol pl nagyon jó. Ártani nem árt, az biztos.
Ha nem találtak semmit, akkor gyulladás sincs, az is kimutatná a rákszűrés (nekem mutatott úgy, hogy mellé nem volt tünetem).
Esetleg még a táplálkozás is okozhat ilyet, ha pl nagyon sok édeset eszel.
Nem írtad, hogy élsz e aktív szexuális életet? Esetleg összefügg e vele vagy használtok e valami síkosítót, ami pl így allergizál?
Sok dolog lehet a ludas, amire az ember nem is gondol.
Én pl bizonyos márka betétjét nem tudom használni, mert olyan mintha marna, nem bírok valami összetevőt benne.
További ajánlott fórumok:
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Milyen férfi az aki csak azért van valakivel mert gyerekük lesz, miközben másba szerelmes?
- Itt a Hoxán, volt már valakivel nézeteltérésed?Vitád, vagy esetleg valaki megbántott-e?
- Pajzsmirigy túlműködéssel hízás, történt ilyen valakivel?
- Mitől lehet, ha valaki nem kap levegőt éjjelente? Volt már valakivel ilyen?
- Valakivel volt már hasonló? (Darázscsípés)