Mitől lehet, ha valaki nem kap levegőt éjjelente? Volt már valakivel ilyen? (beszélgetés)
A reflux nem a fül-orr-gégére tartozik, hanem a gasztroenterológiára, a fül-orr-gégének ehhez semmi köze... A fulladás meg a tüdőgondozóra...
A reflux nem a torokban van, hanem a gyomorban...
Köszönöm mindenkinek a segítséget,megpróbálom rávenni h menjen orvoshoz,de nagyon makacs :S
de már én jobban félek h mi baja,mint ő....
én tüdőgondozóra gondoltam,de akkor inkább fül orr gégész???
vagy először háziorvos?vagy az nem tud semmit?
A refluxot nem lehet elkapni.
Az a gyomorszáj renyhesége, ami pl sofőröknél sűrűn előfordul a tartós ülés miatt.
De mindenképpen orvos!!!!!
Fül-orr-gégész kell, hogy megnézze.
A poratkák nagyon szeretik a korpát és az elhalt bőrsejteket.
Ha a többszöri ágyneműcsere javít valamennyit a problémán, lehet poratka allergia.
A helicobakterre vonatkozik a 19-es hozzászólásom.
Mégegyszer bocs.
Lehet reflux, de azt csak gyerekkorban lehet elkapni. Űgy tudom.
Ha elhatalmasodik idővel, elképzelhető hogy ez az ok.
Az alvási apnoe egy bizonyos szintig természetes, a torok izomrendszere beszűkül.
Kóros esetekben légzéselégtelenséget, szívproblémát, magasvérnyomást stb. okoz.
Orvostól kell kérni beutalót valamelyik alvásdiagnosztikai laborba.
Okozhatja tollallergia, v. valami más allergia is.
Nemrég cseréltünk allergénmentes ágyneműre, azóta a párom jobban alszik rendesebben kap levegőt.
jaja,bizony orvos.
Ha csak este jön elő,akkor lehet,h az ágyneműtökben nem bírja az atkákat.Mint tudjuk,ugye benne vannak.:-( Szóval érdemes lenne utánanézni.
Mielőtt bármilyen módszert kipróbálna, feltétlen orvoshoz kellene mennie. Lehet allergia, és a kamilla v. más szer még rosszabbat is csinálhat.
Ezt ki kell vizsgáltatni.
fel kell forralni egy kondér vizet, beleszórni gyógyszertárban vett kimért kamillát (tök olcsó), törölközőt a fejre borítani, és a fazék fölé hajolni, és mélyeket lélegezni.
(természetesen valamennyire kihűlni kell hagyni a forralás után, szóval óvatosan, ne égesd meg magad. még gőzölögjön, de ne legyen nagyon forró, figyelj oda. )
ezt inhalálásnak hívják, és nagyon jót tesz. próbáld ki.
Apnoe
Orrmandulákat is ellenőrizni kell.
mitől lehet az hogy éjjel valaki nem kap levegőt rendesen?
a páromnak szokott lenni 4-5 naponta,de csak éjjel...nappal semmi baja.egyszercsak arra ébred h sípolva,nehezen kap levegőt,mintha valami lenne a tüdejébe és köhög,de nem jön fel semmi!aztán reggelre elmúlik!
nem értem mi lehet ez,meg vagyok ijedve de ő nem hajlandó orvoshoz menni :(
22 éves,szóval elég fiatal.
már ivott ACC-t,lándzsás útifűt...de semmi javulás.
ja és sztem nem asztma...az más lenne.
segítsetek kérlek? mi ez?
További ajánlott fórumok:
- Le lehet élni valakivel egy életet úgy, hogy sok, egy kapcsolathoz szükséges dolog hiányzik?
- Kisfiam 4 hete éjjelente felsír és nem alszik. Mitől lehet?
- Lehet valakivel csak megszokásból együtt lenni?
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Mit lehet tenni valakivel, aki még válaszra se méltatja a másikat?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?