Valakinek van tapasztalata, hogy hogyan lehet felhívni egy ilyen férfi figyelmét magunkra? (beszélgetős fórum)
Szerintem felesleges taktikázni, visszább venni. (Persze, a nyomulás sem ajánlatos...)Csak simán beszélgessetek, aztán majd úgy is kialakulnak a dolgok.:-) Szerintem, ha egy nő tudatosan visszavesz, akkor azt a férfiak nem ismerik fel, hogy az csak egy taktikai húzás, hanem azt hiszik, hogy az illető nőnek nem nagyon nyerték el a szimpátiáját, és ennek hatására csökkenni fog a kezdeményezőkészség, az önbizalom. Nálam legalábbis így működne.
Sosem értettem, hogy mi haszna az ilyen, és ehhez hasonló női praktikáknak...:-) Szerintem csak felesleges bonyolítás.:-)
"nem az ész a lényeg"
Hát izé... Egy hülye nekem akkor sem kéne, ha szép, és egyébként bárgyún kedves... :-P
Tégy úgy, mintha nem is létezne, nézd levegőnek:-)
Majd akkor felfigyel rád:-)
Nekem bevált..most meg le sem lehet vakarni:-)
Igazából szerintem sem :))
Nem szeretek "játszani", sokkal egyszerűbb, ha magamat adom és az érzéseimet, ha meg nem tetszik, akkor mehet :DD
További ajánlott fórumok:
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Óvodás gyermekem figyelmetlen. Mit lehet ez ellen tenni?
- Milyen játékkal lehet hosszabb távra lekötni egy 1 éves figyelmét?
- Hogyan tudnám magamra felhívni egy pasi figyelmét?
- Telefonon be lehet állítani, hogy bizonyos ember ne tudjon felhívni?
- Hogy tudom a Nokia C6-00 telefonomon beállítani, hogy egy ember ne tudjon felhívni? Lehet számot blokkolni egyáltalán?