Milyen játékkal lehet hosszabb távra lekötni egy 1 éves figyelmét? (tudásbázis)
Nálunk ugyanez a Wc papírral is mûködik!:DDDDD
A fakocka nálunk nem vált be,azokat csak szétszórni,meg amiket én építek,azt lerombolni szereti.Igaz,e tevékenységgel is elszórakozik egy darabig!
Viszont tegnap elôször elôvettük a Lego Duplo változatát,amik akkorák,hogy nem tudja befalni,és meglep6odtem,hogy milyen ügyesen egymásba tudja rakosgatni ôket!
Az anya taníts engem! könyvet én is szívbôl tudom ajánlani,nagyon sok jó ötlet található benne!
Tévé elé ekkora korban még semmiképpen nem ültetném,nem tesz jót szerintem se a szemének,és amúgy sem érti még,hogy mi az amit lát!Persz,érdekes lehet neki az a színes mozgó micsoda,de akkor sem jó!
Ha fiú:igazi autó,porszívó,hajszárító és mindenféle elektronikai cucc:-D
Nálunk ezek jönnek be!
nálunk a fakocka vált be.és az egyéb épitők.Azokkal tök jól elszöszöl.
De a fakocka a minden.Szines,változatos,sok.
Van egy szuper kis könyv, amit mindenkinek ajánlani tudok!
Deákné B.Katalin. Anya,taníts engem!
Újszülöttkortól 6 éves korig használható!
Fantasztikusan jó, tele olyan feladatokkal ami leköti gyerkőceink figyelmét.
Neten rendelhető 2200 ft.
A kisfiam 6 hónapos s mindennap csináljuk belőle a feladatokat!
Remélem segítettem egy klassz ötlettel!
Mindenkinek kellemes napot!
Az én fiam most egy éves.
Van egy ládája, ami tele van játékokkal. Nagyon szeret belőle kipakolni és kutatni benne.
Leköti még a papírok gyűrögetése, tépkedése is, de olyankor nagyon kell figyelni, nehogy a kis galacsinokat a szájába vegye.
És a számtógép billentyűzete is nagyon érdekli. :)))
Szerintem hosszabb távra nem lehet lekötni egy 1 éves figyelmét, csak pár percekre. Nálunk ebben a korban a torony vált be (a rúdra húzogatható karikák), ill. akkor tanult járni, és minden mozgásos feladat. Imádott mindent tologatni. Bébitaxi, szék, összecsukható láda.
Próbáltál már furulyát vagy sípot adni a kezébe? Meglepően ügyesek vele. Dani még ki-bepakolni szeretett. Fedeles nagy műanyag doboz, építőkockák vagy bármi viszonylag kicsi de nem veszélyes tárgy. Lassan jönnek majd a madzagon huzogatós és a tologatós játékok.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Nem szeretem az emberek figyelmét. Mitől van ez a dolog?
- Óvodás gyermekem figyelmetlen. Mit lehet ez ellen tenni?
- Mikortól kellene lekötnie egy mesének a baba figyelmét? Hogy csináljam, ha nem érdekli?
- Mivel foglaljam le egy 4éves és egy 1.5éves gyerek figyelmét egy hosszabb úton az autóban?
- 7 hónapos babám figyelmét mivel tudnám lekötni?