Valaki volt már ilyen helyzetben?(bankkal kapcsolatos kérdés) (tudásbázis)
Szia! Megkérdezhetem, hogy mi lett az ügy vége? Én is igy jàrtam és érdekel mire szamithatok.
Nincs semmi tartozásom sem ha jól tudom,de én már ebben sem vagyok biztos:)
Azt nézte meg a számítógépen a nő, hogy mikor vették le és tényleg akkorra esett amoóikor én próbáltam levenni azt az 50.000 ft-ot.
Szigetvári Takarékszövetkezet.És Mecsekvidéki nél szerettem volna kivenni a pénzt.Tehát ha azt nézzük még majdnem bankon belül is van.
Köszönöm a válaszokat megpróbálom kicsikarni belőlük.Remélem sikerül
1-2 napba belekerülhet, de az ilyen presztízskérdés a bankoknál, nekik is érdekük, hogy rendben legyen az ügy.
Hát remélem,mert asszem nemsokára falnak fogok menni,mert így természetesen a lakáshitelt sem tudtam befizetni.
Az autómatás bankban csak annyit mondtak,hogy pont ma volt pénzfeltöltés és hogy a pacák aki töltötte nem mondott semmit, hogy maradt benne pénz esetleg.Remélem eltette és égeti a kezét.
A saját bankomnál és mondta a nő,hogy majd továbbítják ahhoz a bankhoz amelyiknél ki szerettem volna venni a pénzt.Meg a másikban is azt mondták ,hogy ezt a papírt kell kitölteni és majd ők meg hányják vetik a dolgokat.
szerintem meg ne aggódj!
Számítógépes hiba történt! Meg fog oldódni.
Az automatás bankban mit mondtak? Ott nyilván tudják ellenőrizni az automatájuk pénzforgalmát.
Hasonló, de nem ugyanaz a szitu:
Karácsony előtt a tescoban vásároltunk (OTP-s rendszerben vannak), mi k&h-kártyával fizettünk, 2* lehúzták sikertelenül (kp. fizetés lett belőle), ja én itthon voltam a párom vásárolt, nekem jött az sms, nem is egy 4, 4*vonták le az összeget.Gondolhatod.A tesco hívta az otp (mert, hogy szóltam a páromnak hogy óriási gáz van), az otp nem érzékelte, viszont a jelet a k&h-nak átküldte, de időben léptünk , így a 4* összeg visszakerült a számlánkra 3 napon beleül!
Igen voltam mindkettőben,a sajátomban kitöltettek velem egy reklamációs papírt, hogy nem kaptam meg a pénzt de én már nem sok jóra számítok.Valószínű marad az asztalverés mert nekem és gondolom vagyunk itt még nagyon sokan akinek sok ez az 50.000 ft.
Én is csak azt tudom mondani, hogy menj be az automatához tartozó bankhoz. Az automata regisztrálja a pénzfelvételeket, nem csak úgy adja a pénzt, aztán ha elfogy utántöltik :)
De gyanítom ez egy hosszabb folyamat lesz :(
Sajnálom, ami veled történt...
egyértelmű, azonnal menni kell utána, bár én lehet kiemelném mérgembe az automatát:)
melyik banknál tetted a panaszt írásban?
Az automatás banknál vagy a saját bankodnál?
Mi már jártunk így. A helyi postán vettünk volna fel 30 ezret, de nem volt sikeres a tranzakció, viszont este megláttuk a telefonon az értesítőt, hogy nincs rajta a számlán a pénz, kereken 30 ezer hiányzik. Felhívtuk még akkor a bank ügyfél szolgálatát, másnapra már visszakaptuk a fel nem vett pénzt. Valami hiba okozta a galibát, de szerencsére minden cirkusz nélkül kijavították.
igen , de ehhez minél hamarabb panasszal kell élni az automata "tulajdonos" banknál!
Az írta ki,hogy nem áll rendelkezésre elegendő összeg.A bankban annyit mondtak,hogy volt egy tranzakció 50.000 ft-ról tegnap 11 órakor.Nos én valóban tegnap 11-kor próbáltam levenni a pénzt, de csak próbáltam, mivel ugye nem adott.De a számlámon meg úgy szerepel,hogy levettem csak sajna én nem láttam belőle egy fillért sem
szerintem meg megoldódik az ügy, a pénzfelvételt elutasító gép nyilván regisztrálja a tranzakciókat és akkor utána lehet járni,hogy az automata nem adott ki pénzt neki.
Pont ez jutott eszembe, hogy hát ha a kamerán látszik valami!
Ez is igaz, minél hamarabb menj oda is be!
Én a helyedben visszamennék a bankba, és elmondanám mi történt, nem hiszem, h te vagy az egyetlen, akivel ez történt.
Sejtettem, hogy ez a szitu! Hát én a helyedbe nem sok jóra számítanék....sajnos! Én kértem sms-t ha bármi tranzakció volt azonnal küldik a telómra, hogy hol, mikor, mennyi pénzt vettem le a kártyámról, vagy ugyanígy ha ráérkezik a pénz vagy ha levon akárki akár mit azonnal küldik az sms! Meg akkor is ha nincs pénz a kártyámon, mindenről kapok! Pont az ilyenek miatt érdemes, mert sosem tudhatod...nagyon sajnálom ami történt veled!
marad a banki kamera,mert hidd el az sokat mutat!!!
voltál annál a banknál, amelyikhez az automata tartozik, vagy csak a sajátodnál?
a saját bankodban érdklődd meg, miféle tranzakciót regisztráltak, pontosan tudják, melyik pénzkiadó automatánál vettél fel pénzt elvileg.
Aztán menj át a másik bankba, amelyiknél ki akartad venni a pénzt és reklamálj, a kiadó automata biztosan regisztrálta, hogy a tranzakcióra nem volt lehetőség,mert nem volt a számládon pénz.
Igen visszaadata és kiírta hogy nincs rajta elég pénz.
Igen megkérdeztem a nőt, hogy milyen utalások voltak.Sorolta és utána mondta hogy 50.000 ft-ot levettek tegnap 11 órakor.Valóban tegnap 11 -kor próbálkoztam levenni ezt az összeget de nem sikerült mivel azt írta ki,hogy nem áll rendelkezésemre az összeg és visszaadta a kártyámat.De viszont a számlámról levonásra került,mintha kivettem volna.
Hát ez az.Én valóban benyomtam egy olyan opciót, hogy 50.000 ft-ot szeretnék levenni, de kiírta a gép, hogy nem áll rendelkezésemre az összeg és visszaadta a kártyámat, de papírt nem adott róla.A számlámról viszont levonta.Így úgy tűnhet a banknak, hogy én felvettem a pénzt de nem kaptam egy fillért sem.
Hát az baj, hogy nem tudod bizonyítani.....:(
Van még vkinek hozzáférése a számládhoz? Me lehet nézni azt is, hogy honnan és mikor vették le a pénzt. Nincs esetleg vhova tartozásod? (csak példának okáért az apeh csinálhat olyat, ha tartozásod van feléjük, akkor hozzáférhetnek a számládhoz)
azt sem tudnád bizonyitani,hogy nem kaptál pénzt,ha a bizonylaton szerepel,hogy levettél 50ezret.
További ajánlott fórumok: