Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen korban szabad először megnyíratni a yorkshier terrier szőrét? (beszélgetés)
Szia, ha megbízható tenyésztőt keresel, (és nem szaporítót aki genetikailag beteg kutyát fog eladni), akkor vedd fel a kapcsolatot a MEOE yorkshire tenyésztői szakosztályával.
Itt van elérhetőség: (remélem nem törlik, ez nem hinném hogy reklám)
A standard szerint nem kell nyírni :(
Persze ettől még lehet, csak elveszti a fajtajelleget.
Bár igaz, hogy házi kedvencnek egyszerűbb ha nyírva van.
Miért kellene?
Nem kell. Én mondjuk nyíratom. 6,5 hónapos volt, amikor először vittem. Addig csak a popsijánál, a szeménél meg a fülénél nyírtuk.
Köszönöm!!
Hát tudom sajnos.....
Ha bármiben tudok segíteni, írj nyugodtan akár ide akár privi...
Mennyi idős a kutyid, kisfiú, kislány?
Szia,
Az én gyönyörűségem (csak szerényen), már úgy jött haza a tenyésztőtől, hogy túl volt egy eü. nyíráson (8 hetes volt), és onnantól kezdve havonta járunk :)A mi tenyésztönk kutyakozmetikus így biztos voltam abba amit mondott :)
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Tudna valaki segíteni? Krups kévéfőzőgépem először zsírtalanítottam, de sajnos a gőzölő programnál elakadtunk