Valaki próbálta már a tojásfehérjét pattanásra? És ha igen, tényleg van hatása? (beszélgetés)
En az elsot 3 percig,de a masodikat 5,de tovabb szerintem ne hagyd rajta.Csak egy nap egyszer kentem/kenem.
Remelem segit.
Azt en sem,mert utana hegesedik.Tudom mondjak,ha szakszeruen tavolitjak el semmi gond nem lesz,bla,bla..de lesz.Bortipustol fugg,az enyem nagyon kenyes.
Nem megyek kozmetikushoz.
A tenyerembe szortam egy picit,epp egy kis vizzel osszekevertem,hogy masszaszeru legyen,latni fogod mennyi eleg,ne legyen tul folyos,hogy megmaradjon a pattanason. Hatoidot megvartam,aztan egyszeruen tiszta vizzel lemostam.
Az a baj,h erre semmi csodaszer.:( Nekem is jo lenne,mert elegge kiborit :D Egyebkent tegnap talaltam a szodabikarbonas otletet,gondoltam megprobalom es mara eleg latvanyos volt a valtozas.De gondolom mindenki mas.
Gyogyszerek helyett jobb meg ez is.
Van,rondabb lesz az arcod,ha erzekeny a borod. Kiprobaltam regebben.
Nekem a mez sem jott be.Azt mondjak,hogy kihozza ,de utana szep lesz,hat nekem inkabb ne hozza ki,kibirom a havi 1-2 pattanast inkabb,piros napok elott.
További ajánlott fórumok:
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha szódabikarbónával mosom meg a fogam, tényleg fehér lesz? Van káros hatása?
- Igazi zöldteát honnan vesztek, és tényleg olyan jó a hatása?
- Adtál már a gyermekednek propoliszos mézet? Mi a tapasztalatod? Tényleg van immunerősítő hatása?
- Felvert tojásfehérje - bőrfeszesítő hatás; Tényleg működik?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?