Valaki folyton segít (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valaki folyton segít
Szeretettel üdvözöllek benneteket, kedves olvasóim!
Most kell megragadnom az alkalmat és elnézést kérnem, hogy csak egy kis időre nézhettem be és kicsit még ezután is távol kell lennem, de amint tudok jövök a Hoxára, közétek.
Addig is mindenkinek a lehető legjobbakat kívánom és nagyon köszönöm a megtisztelő figyelmeteket.
Szia!
Mi előtt meg néztem volna ki is írta,akkor már tudtam a címből,hogy te lehetsz!El is mosolyogtam mikor az oldal aljára tekertem mielőtt el olvastam volna,és rá jöttem megint nem tévedtem!Annyira rá szoktam érezni az írásaidra,mindnek nagyon sok mondani valója van,és nagyon is el gondolkodtatók.
Sok pussz!Ágica
Ezt a cikket érdemes lenne beküldeni egy szerkesztőségbe, ahol megjelenhetne egy újságban is és sokan elolvasnák, mert az írás rendkivül kedves, de egyben szomorú is, de ezzel ellentétben érdemes
lenne ajánlani. Előre is köszönjük, hogy megosztottad kívánunk mindannyian jóegészséget.
Üdv.Ágnes
Köszönöm, hogy elolvashattam... ezt is. :)
Nagyon szép.. mint minden írásod!
<3
- Nahát, mami! Nem csak álmomban találkozhatok veled? - ujjongott a lelke még most sem szűnő örömében. Torka kissé elszorult, szeme könnyezni kezdett. Nagy megtiszteltetést érzett.
Ugrás a teljes írásra: Valaki folyton segít
További ajánlott fórumok:
- Miért írja ki valaki folyton facebookon, hogy mennyire boldog?
- Mitől lesz egy ember ilyen? Miért dicsekszik valaki folyton s miért támad másokat, hogy ki milyen?
- Kislányom egy mesét emleget folyton, de nem jövök rá melyik lehet az. Segítenétek?
- Hogy kedvelhetek valaki, aki önző, folyton magáról beszél, s alig érdeklődik felőlem?
- Tudja valaki, hogyan kell a folytontermő futóepret átteleltetni?
- Tudja valaki, hogy mi van akkor, ha csak 1 honlapra nem tudok fellépni? Folyton azt írja, hogy az internet expl. hibát észlel ezért leáll.