Vajon visszatér hozzám? (beszélgetés)
Figyelj, a nők és a férfiak között egy alapvető különbség van. A nők folyamatosan azon agyalnak, hogy mit gondolhat a másik amikor azt mondja, amikor úgy csinál, minden apró francot jelnek tekintenek gondolván, a pasi nagyon akarja, csak nem tudja, hogy adja jelét. Mind eközben a férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy ők éppen "udvarolnak és hódítanak", csak nem tudnak róla ;) Ha egy férfi igazán akar valamit, azt megmondja, azért tesz.
Minden más csak a képzelet játéka.
Már szakítottak a barátnőjével, akivel viszonylag sokáig voltak együtt. Talán még év vége előtt vége lett a kapcsolatuknak.
Tudom, hogy a józan ész meg minden. Átgondoltam és tudom, hogy mit kellene tennem.. csak valamiért nem tudom elengedni őt. Pedig próbálkoztam más pasikkal ismerkedni, de ahogy Ő megjelent megingott minden ami eddig stabill lábakon állt.
Miért is nem?
Mert holnapután mi lesz?
Vagy 5 év múlva?
Arról nem írtál, hogy még mindig foglalt-e a pasi, pedig nem mellékes.
Hogy feloldotta a tiltást, az valszeg mindössze annyit jelent hogy befejezte a haragszomrádot. Ha ennél többet akarna, akkor valszeg már lépett volna egyet feléd.
Egyébként hidd el, tudom hogy mennyire gyötrő ha az embernek a vágyai nem teljesülnek be valaki felé, de a józan ész sokat segítene neked is megítélni a helyzetet. Eddig sem tett semmit, csak és kizárólag meg nem valósult ígéretei voltak, ráadásul visszament a volt nőjéhez, ami elég egyértelmű: őt akarja. Ha téged akart volna, akkor nem hozzá megy vissza. Ehhez képest az, hogy feloldotta a letiltásodat facebook-on, annyira súlytalan semmiség, hogy azt kifejezni is nehéz!
Egyszerű. Ha visszajelez, stb., írj neki üzenetet. Ne ajánlkozz fel, puhatolózz. Így neked is egyértelmű lesz, hogy kár "futnod" utána.
Úgyis írhat itt bárki bármit, ha te magadban úgyis azt akarod, hogy vele legyél...
Rendben. Nos természetesen ez a mindent elsöprő szerelem jele.
(Ami neked gonoszkodó, az nekünk csupán reális.)
Hát ha még mindig szereted,abból nem lesz baráti szint.
várj,próbálj túllépni rajta..majd ha ez megvolt,akkor ráírhatsz,"baráti szinten"
Ha feloldotta, valamit biztos jelentesz neki.
De majd kiderul, hogy mit.
Szerintem ovatosan ringasd magad almokba.
Ha 17 éves vagy akkor megértem.
De hidd el: ha ez a pasi akarna valamit tőled egyértelműen jelezné. Ha te erőlködsz akkor két lehetőség van: zavarja, újra letilt 2: úgy gondolja, ha ennyire akarod akkor megd.g
vissza?:O
sose volt nálad...
simán felejtős...
Ó banyek! :/
Ébredj már fel Királylány!
Ha érdekelnéd, már kaparna utánad...
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás