Vajon tetszem-e neki? Elsősorban lányok válaszát várom! Bővebben az első hozzászólásban! (beszélgetés)
Egy pasinak pedig mennyivel könnyebb. Én nem is értelek titeket :D
Hívd el valahova, tuti hogy kedvel téged.
Mindenképpen Te kezdeményezz! És minél hamarabb lehetőleg, egyrészt nehogy más vigye a lányt, másrészt pedig Neked sem jó a bizonytalanság.
A csajok szeretik a bátor, magabiztos pasikat: :) Telefonszámát feltétlenül kérd el, ha megadja, jó jel, ha nem, akkor az is egy erős jelzés, az egy stop tábla. Ha megadja, az esélyes, hogy zöld lámpa... majd hívd fel, és hívd el valahova, szerintem is vacsizni.
Egyszer volt egy pasi, alig mert kezdeményezni, láttam, félénk, de nagyon tetszett. Végül csak lépett és elhívott randizni, elmentünk egy olyan helyre, ahol akár egy teát is meg lehet inni, de vacsizni is lehet.
Elszúrta. A vendéglő ajtaja előtt megkérdezte: "Szerinted most én menjek előre, vagy Te?" Visszakérdeztem: szerinted?
Majd előrement és elhúzott, be az étterembe, ami U alakú volt, alig találtam meg, mert becsuktam ugye az ajtót.
Leültünk. Kérdezi így: "akarsz kajálni"? Uhh ez igen, mondom. Szóval a helyes kérdés kb. így hangzott volna: felhív telefonon, mikor érek rá, és hozzáteszi: szeretnélek elvinni vacsorázni. Megkérdezi: hova szeretnék menni vagy Ő válasszon helyet? Ez ugye fontos a ruha miatt.
Nyilván nem kajáltam, ittunk egyet, közben gimis sztorikat mesélt. Semmi bók. Azért ne haverkodjunk randin. Ilyeneket lehet mondani: nagyon szép arcod van, szépek az ujjaid stb... tetszik az alkatod, ilyeneket kell is. Ha ezek kimaradnak, az csak haverkodás és nem lendít előre semmit.
Kezdeményezz közös programot, a meghívásnál a szeméből látni fogod, hogy azért örül, mert jóarc vagy, vagy mert a szíve örül.
Aztán a programon meg úgyis minden kiderül:)
És én sem értem miért kell rettegni egy "felsüléstől"?
És nem írtad, hogy te érzel-e valamit, vagy csak tökjólelvagytok és ha már így van akkor miért ne...
a gondolatom az enyém :-)
azért adjunk a látszatra! Legyen a férfi a vadász, úgy is a nő dönti el, kinek terül el.
sztem, Ö is finoman kostolgat és lehet ugyanezeket gondolja/érzi mind Te.. jah..ilyesmi lehet, egy kezdeti ráhangolodás..
údvarolj neki többet.. sztem.. kifog alakulni..;)
A szituáció úgy néz ki, hogy együtt dolgozom egy lánnyal (diákmeló), aki már régebben is felkeltette az érdeklődésemet (pl. egyszer csinált vmi vicceset, én meg rámosolyogtam, erre ő ugyancsak mosolyogva megköszönte azt, ilyen többször is előfordult). Az utóbbi hetekben szinte csak vele beszélgetek a melóhelyen és mostanában mindig együtt megyünk a buszhoz gyalog, mivel nekem nincs bérlete, de neki van, de mégis velem tart. Több mozdulatomat, gesztusomat nevezte "aranyosnak" valamint a legtöbb esetben ő jön oda hozzám. A facebook-on is like-olta 4 képemet és általában jókat poénkodunk egymással. Mindezek ellenére (illetve mellett) azonban még mindig nem vagyok benne bizonyos, hogy tetszem-e neki vagy csak egy "jóarc munkatársnak" tart, hiszen eléggé kedves és pozitív természetű lányról van szó. Konkrétan párkapcsolati vagy érzelmi dolgokra eddig még nem utalt, bár nemrég amikor azt mondta, hogy nincs nála telefon, elejtett egy olyan megjegyzést, hogy "mondanám hogy vizsgálj át de az félreérthető lenne" - már ha ez az előbbi kategóriákba tartozik. Ja, meg amikor mondtam, hogy venni akarok egy inget, akkor azt válaszolta, h imádja a fiúkon az inget, mert olyan "levenni valónak" találja.
Szóval kedves hölgyeim, szerintetek ezeket mire véljem? Lehetek bizakodó? Nagyon nem szeretnék felsülni! A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)
:))
pssszt.. most irja.. várj egy kicsikt..
most már nagyon kiváncsivá lettem..
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/