Vajon mi lehet a babám neme, mit gondoltok? (beszélgetés)
Miért kell szegényt ledorongolni azért, mert szeretné tudni, hogy fiú, vagy lány? Ez az emberek nagy többségének, amióta világ a világ, mindig is nagy kérdés, sőt esetekben létkérdés volt!! lásd uralkodóházak, vagy csak az egyszerű népi nyelven: a vagyon, apáról-fiúra száll, nem úgy szól a magyar mondás, hogy anyáról-lányára.
A fiú gyermek mindig is értékesebb volt, mint a lány. Eddig a múlt. Ma már valóban más a helyzet és normalizálódott a helyzet, a nemek egyenrangúak lettek. (majdnem:))). DE!! mindig van olyan szülő, aki - senki nem tudja világosan megmagyarázni miért - vagy egy, olyan aranyos, pici kis, szöszi lánykát, vagy "tudod, egy olyan jó kis tökös vasgyúrót akarok mint a férjem" képben él és reménykedik. Egyszóval, Ancsicsa - ha érdekel, megpróbálok egy kicsit segíteni neked. Nagyon régóta csinálom ezt a kiszámolást, ami nekem eddig, olyan 40 év alatt, a saját 3 gyerekemnél, 79,6%-ban bejött. Az első lányom születése előtt tanította meg nekem ezt valaki, akkor bejött, a második fiú - bejött, a harmadiknál nagyon határon voltak a dátumok, nem tudtam pontosan kiszámolni, lehetett fiú is meg lány is. Lány lett, Virág Fruzsina. Most 32 éves, ezelőtt úgy 10 éve lehetett, jön az anyjától (elváltunk)..... apa, bemutatom a bátnőmet, jó, mondom, rendben, de mire ez a nagy bemutatás ( nekem nem esett le, a fiam már ott röhögött a hátam mögött)......hát mert Ő a barátnőm!!
Na......jó, jó....mondom..na és? .....te meg ne röhögj Attika, de ez már vinnyog a röhögéstől
.....micsodaaaaaaaaa??? ki ez neked???......na leesett a tantusz!! Mintha mi sem történt volna, lazán visszafordultam és kivágtam neki, a szerinte életem legnagyobb mondását...végül is igazad van....én is a nőket szeretem!!Kicsit fiúsra sikeredett!! Mi a vicc a dologban? Azonnal elkaptam a fiamat! KisA!!?? Neked ugye nincs barátod?? Na, az nagyon érzékenyen érintett volna, a Virággal, meg azóta is ki vagyok békülve! Szóval, privátban küldd el nekem a Te és férjed, valamint mindkettőtök születési dátumát és azt a napot, amikor szerinted megesett az aktus, valamint az előtte levő utolsó menstruációd dátumát. Lehet hitetlenkedni, lehet szkeptikusnak lenni, mindent lehet, de nem vagyok kíváncsi a beszólásokra. Ez nem a TV-s kihúztam a pénznyerőlapodat és azéletedjórafordul csak hívjál fel és nyomdalóvétidióta leveszemarontástrólad című produkció. Nem akarom megzavarni a lelki egyensúlyodat, csak azért ajánlom fel neked, mert felbosszantottak a beszólások, ha érdekel, írj, úgy 80% - ban be szokott jönni. Üdv: nagy1a@freemail.hu
szerintem fiú
vagy lány
A felreertesek elkerulese vegett, a kuki nem kino, hanem visszafele. Ezen az oldalon a legfelso kepen ket kulonbozo nemu 11 hetes magzat latszik.
11-12 hetesen mindenki "fiu". Eleg nagy baromsag ilyenkor egyaltalan megkiserelni megmondani a gyerek nemet.
Talan az utolsonak hinnek de még ilyenkor sem teljesen egyertelmu, csak kisebb a "penisz" -szeruseg mint elotte.
A 16-17. het kornyeken egy jo uh-al majdnem biztosra lehet mondani.
Sziasztok!
11+6 naposan voltam szonográfusnál, erős gyanúja volt hogy kisfiút várok. 12+3-nál egy másik szonográfus 90%-ra mondta szintén hogy fiú. 14+5-ön voltam a saját dokimnál, ő lányt mondott. Mit gondoltok, kinek higgyek? Tudom hogy pár hét és kiderül, de annyira érdekel mások véleménye, tapasztalatai!
További ajánlott fórumok:
- Ti mit gondoltok, hogy lehet még jövőről beszélni?
- Mit gondoltok arról az értékrendről ha azt valja valaki, hogy pasid/csajod akárhány lehet, barátod viszont egy, vagy kevés
- Gyökérkezelt fog kettétört mit gondoltok, mit lehet vele kezdeni?
- Nyaki nyirokcsomó vagy mi lehet ez, ti mit gondoltok?
- Kérdésem (elsősorban) a közgazdász hoxa tagokhoz: mit gondoltok, milyen elméleti és gyakorlati lehetőségek vannak a válság leküzdésére Mo-n?
- Mit gondoltok, mi lehet a baja? Elindítom a mosógépet és program közben leáll. Vajon ékszíj-gond, vagy a programkapcsoló?