Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Vajon lehet csókolózni kiálló rossz törött foggal? (beszélgetés)
nézz körül kuponos oldalakon sok akciós fogpótlás van.
Az lenne a legjobb, ha az említett lány elmenne minél előbb fogorvoshoz. Csakhogy a fogorvos meglehetősen drága, még egy sima tömés is. A fogszabályozás meg főleg. Ha jól tudom, a tb 16 éves korig támogatja, de a lányomnak így támogatottan is ötvenezerbe került. Ezt sajnos nem mindenki engedheti meg magának.
Azért mindent megtennék, hogy összegyűjtsem a szükséges összeget, ha ilyen fogaim lennének.
De ne aggódj szép summát hagytam ott :S
Nem kellett olyan sokat várni ám rá, meg én bírom a testi fájdalmat, a lelkit már kevésbé...
Kellett volna kérned...bár az is pénz,tudom...
Az első 4-re igen de a hátsókra nem :S
Nem kaptál ideiglenes fogat amíg elkészült a végleges?
Nekem is csiszoltak...az égvilágon semmit sem éreztem belőle...
Fúú utána nekem is rossz volt ha a hideg megérintette, vagy a nyelvemmel hozzáértem, majdnem besz..tam :S
Nekem is csiszoltak már, természetesen érzéstelenítéssel. Abban csak a hang volt rossz, meg után az a 2-3 nap amíg elkészült az új fogam. :)
Nyomtam a cataflamot kettesével :)
Tudjátok mi fájt? a csiszolás, na az kellemetlen :S
Ha már rohad,akkor jó ideje kezeletlen lehet...:)
Megértelek...tényleg gáz a fogkőleszedés is szuri nélkül...:)
Valszeg egy kezeletlen fog előbb-utóbb elrohad sztem.
Bár ha sokáig törött előbb-utóbb rohad is nem?
Tesóm majdnem kiröhögött, hogy fogkövezéshez szurit kértem. Neki majdhogynem jól esett XDD Lehet mazochista :)
Jobb, ha kiáll és törött, mintha rohadna...
Nem is szabad!Mindenhez szuri!De egy jó fogorvos tudja is ezt...megelőzendő a traumák,és a későbbi rossz hozzáállás kialakulását...
Hogy pörög ez a fórum pedig egy hülye kérdéssel kezdődött :D :D
Megértem...
Engem mindenhez beszuriztak...nem hiába vannak csak pozitív élményeim...:)
Nem...a fogfehérítésnél nem kaptam érzéstelenítőt...de az gáz is volt...főleg utána...:D
nem, ő mondta. Én soha nem akarok semmilyen fogászati beavatkozást érzéstelenítés nélkül :)
Nekem 15 perc alatt kiműtötték a fogamat, ez persze varrással együtt, nem láttam sem a vért sem a nyálat :)
Rutinos volt a bácsi, nem is éreztem semmit :)
lehet csak bebeszélem... de akkor is nyugodtabb vagyok injekcióval.
Egyszer volt egy fogorvosom, meggyőzött egy fognyaki tömés előtt, hogy nem kell oda érzéstelenítő. Aztán belefúrt a fognyakba. Hát mit mondjak majdnem elájultam. Ezóta az eset óta sokkal inkább tartok az egésztől, pedig már rég nem ehhez a dokihoz járok...
Te akartad érzéstelenítés nélkül te hős?:D
úristen...
Na látod ilyenek miatt félek én XD
További ajánlott fórumok: