Ha a meglátod a barátnőd férjét, egy másik nővel csókolózni, tudtára adod a barátnődnek? (beszélgetés)
A helyzettől függ. Nem szeretek szart keverni, de bizonyára van olyan eset, amikor - ha finoman is - figyelmeztetném a megcsalt felet. De persze nyilván van olyan eset, amikor diszkréten, sunyin és némán eloldalognék a tett helyszínéről.
Én valószínűleg nem szólnák, mert ha egyszeri alkalomról van szó kár lenne őket összeugrasztani. Ha pedig komolyabb az új kapcsolat, az illető viselkedése otthon megváltozik és ezt a párja úgy is észreveszi.
Én mindenképpen elmondanám.
Igen, ebben igazad van: nagy a különbség egy egyszeri csók, vagy egy hosszabb viszony között. Én sem érezném jól magam, ha előttem titkolnak el egy kapcsolatot.
És akkor ugye egy híres idézet:
"Mert vétkesek közt cinkos, aki néma."
Lehet gondolkodni, hogy mi is az etikus, vagy megfelelő cselekedett: szólni vagy nem szólni ....
Másfél éve tart. Minden haverja tudott róla.
Még így sem vagyok biztos benne hogy szólnék a barátnőmnek egy csók miatt. De ha megtudnám hogy viszonya van a párjának, tuti nem állnám meg szó nélkül. Én egy futó kaladot meg tudnék bocsátani. Azt már nem, hogy ennyi ideig hülyét csináltak belőlem.
Jó, de nem azt mondtam, hogy idd meg az egész üveggel! Az a gyógyszerre vonatkozott. :)
Te adtad a kezembe, hogy ettől milyen jól fogjuk érezni egymást...most meg felhozod?:P:))
Talán nem kéne annyit inni, vagy, őőő, be kellett volna venni a gyógyszert, őőő... talán az egész dobozzal... :)))
kicsit elvesztettem a fonalat. Mi nem az? :)
nem-nem-soha!...ja, ez nem az:)
Ha az enyémet látná b.nőm kolléga bárki, biztosan nem szólna nekem : Figyelj a férjed valakivel...
Nem!még én lennék a sz@rkeverő..
Miért nálad már igen? ejnye. :)
Sok évvel ezelőtt városunk hotel bejáratába, mintha a volt isitársam anyukáját láttam, egy másik pasival. ( volános volt, lehet hogy munkájából kifólyólag volt itt, ha ő volt ) felismertem...
Jogos.Még pesten se lehet elbújni, mert ott is ismerősbe botlik az ember...eh, már a nagyvárosokban sem bízhat az ember fia.
Helyzettől, és a barátság mélységéből indulnék ki. Átlátszó trükk jutott eszembe. Megnézném mennyi a pontos idő. Legközelebbi találkozás alkalmából megkérdezném Férjed otthon volt .... időbe?? Nem válaszra "talán azt felelném" Nem láttam rosszul, mintha ő lett volna itt és itt. A feleség dolga megkérdezni a férjet!
Vagy odamennék a közelébe mikor csókolóznak, és "krákognák".
Nyiltan az utcán ilyent nem tennék a pasimmal, főleg ha tudom nős, és bárki megláthat, még egy nagyobb városba is könnyű lebukni. Nekem is nagy ciki...
AZONNAL!!! Hiszen a barátnődről van szó, nemde?
"Mindenkit utálok. Leginkább saját magamat."->mindig a leginkább érintett tudja meg utoljára...ezért kár másra haragudnod. Ebben a szituban te vagy, meg a férjed...na meg a harmadik.
Másfél éve történt az a "vmi", vagy másfél éve tart?
Mindenkit utálok. Leginkább saját magamat. Apró jelekből tudnom kellett volna. De mindig kimagyarázta. Kényelmesebb volt neki hinni, mint szembe nézni a valósággal. De ha valaki szólt volna talán felébredek.
Senkit. Maximum a párodat.
Én sokat gondolkoztam már ezen. Általában a jólértesültek szokták húzni a rövidebbet, szerintem ezért hallgatott mindenki.
További ajánlott fórumok: