Vajon ilyenkor is lehet baba? (tudásbázis)
És az ilyen bárgyú fórumokat nem törlik.
Viszont, ha valaki szóvá teszi ezt, annak a hozzászólását egyből.
Minimális esélye van a teherbe esésnek. Attól függetlenül, hogy megszakítás orálisan végződik, vagy csak sima testre élvezéssel a kterhesség kockázatát az ejakuláció határozza meg. Így az ejakuláció előváladéka is tartalmazhat olyan mértékű spermiumokat, amit megtermékenyítésre alkalmasak. Amennyiben a megszakítás nagyon impulzív, illetve ha ovulációs időszakban történik, akkor a terhesség kockázata még magasabb.
Ha gyerek vállalásra törekszel, akkor a legfontosabb szempont, hogy a hímivarsejtek minnél közelebb kerüljenek a petesejthez az aktus végfázisában.
Sok sikert a gyerek vállaláshoz.
Na akkor vegyük sorjában!
Tehát mindig a szádban megy el ( ez már magában is undorító nekem ) de te érzed......
Majd azt írod,hogy belém hatol,de nem ott élvez el,tehát akkor először beléd hatol,de ott nem megy el,hanem a végén a szádba ereszti???
Okádnom kell,hiszen akkor nemi fertő amit csináltok.........
Ne haragudj,de nálam ez kiverte a biztosítékot!
Amúgy teherbe esni hüvelyi úton lehet,de inkább no comment ..............
Jah..................Lenyeled? Vagy kiköpöd??
Tényleg nagy az Isten állatkertje,,,,,,,,,,
Fújj.................!!!
Nem kéne hogy beléd hatoljon, inkább nyelj továbbra is nagyokat.
Édesjódrágaistenem.
Pfuj.
Jah, teherbe eshetsz.
Ilyen kérdés volt már. Keresd vissza.
Biológia óra sem árthat.
További ajánlott fórumok:
- BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Vajon mi lehet a babám neme, mit gondoltok?
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?
- Gyeden vagyok és szeptemberben jön a másik baba és nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet igényelni?
- Vajon ebből még lehet baba?