Vágtak már ki valakinek tyúkszemet a talpából vagy akárhonnan?Ha igen, hogy történik az ilyesmi?Fájdalmas? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Túlestem rajta! :-))
Kiderült, hogy vírusos szemölcsök voltak, és a sebész ma reggel kivágta. Az injekció borzalmasan fájt, aztán szerencsére semmit sem éreztem, de most, hogy az érzéstelenítő hatása kiment, megint alig tudok létezni, de csak az vígasztal, hogy most már nem fog fájni!
Nekem mindkét talpamon volt, összesen három mély, befelé növő tyúkszem/szemölcs. Hiába kezeltem bármivel, a végén sebészeten vágták ki őket. Nagyon nagyok voltak (kb 10 ft-os nagyságúak), így a kráter is utánuk, hetekig nem bírtam normálisan menni, csak papucsba tudtam létezni. Hónapokig tartott, míg meggyógyultak, de nem nőttek vissza.
Sajnos egy idő után a sebészet az egyetlen megoldás, jobb túlesni rajta.
Nekem 10 éves koromban a talpon volt csomó tyúkszem, mint kiderült a papucstól amit ujjonan vett anyukám..hát nekem eléggé fájt mikor kivésték.
Ráadásul mire rájöttünk hogy a papucs a bibi, addig még 2X visszajött...
Soha többet tyúkszemet
Szia!
Nekem egyszer a kézfejemen jött ki tyúkszem. A bőrgyógyászaton lefagyasztották, és leszedték! Nem éreztem semmit!! :)
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mennyire fájdalmas a szülés?
- Tudtátok, hogy a depresszió fájdalmas?
- Tényleg könnyebb a második szülés, de ugyanakkor fájdalmasabb is?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?