VadászNő (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: VadászNő
Társkereső hirdetés:
"Kezitcsók a hölgyeknek,
keresem azt a nöt, aki hajlando vélem összebutorozni, és van is butora, mer csanádot akarnék mán magamnak, oszt a nönek is.
Huszonhárom plusz 2 éves multam tennaphoz vót egy hétre.
Tanyám van, sok birkám, és sok kutyám. Sokan szeretik az állatot ezt azé is irtam. Mindent megadok neked amit meg tudok, amit nem aztat nem.
Tudok jol szeretni, vót mán nöm sok, de egyikse vót az aki köllöt vón' ugy aszonynak. Mostan járom a dolgozok gimnáziumát, és igen jol tanulok, ezt a tanárnö is ígyen mondotta a multkorában mikó vizsga vót. Által is mentem rajta. Mármint a Jolán tannőn.
Na, akkó enyi, több levelet meg jelentkezést is látnék szivesen hogy tudjak közületek válogatni. Lagzi ettűl a hirdetéstöl számítva három hét múlva, még aratások elött hogy be tudj mán állni a cséplő mögé. Gondolom ez nem gond.
Nyaralás Karcsi ecséméknél, Bonyhádon a penziojukban. Szép ottan náluk nagyon. Minálunk is szép itt Pörcögön. Föleg nyaranta, délidöben, a szántás melet.
Pálinkás szép napot minden kedves nönek, meg nékem is mer mán van bennem néhány feles.
Rajmi
utánairat: csak tiszteséges nök jelentkezenek."
Mär az is eredmény ha valaki kérdezni tud,föként ha sajät magänak teszi fel a kérdéseket.
Ahogy értesültem nem jutok közelebb a megoldäshoz vezetö uthoz,toväbbi sikeres hämozäst!
Vannak, akik szeretik, ha levadásszák őket és felfalják úgy, ahogy van.
(képzeld csak el, milyen jó nekik! nem kell kezdeményezni, sokadszorra vacsorázni vinni, nyalakodni, egyszerűen megkapják, amire vágynak)
szexöni kocsilegény köllene neköm, nem a maga részög pofájja
malacot öteti maga
takarítok
mosok
főzök
S áldott jó szívem van, mer nem kérök érte fizetést