Vadászgörény lakásban? (beszélgetés)
Nekem 4 görim van itthon, és igy nem unatkoznak annyira akkor sem, ha nem vagyok itthon. De azért nem érdemes többel kezdeni, elég időt kell hagyni annak, aki első görit vesz magához, hogy megszokják egymás dilijeit. :) Merthát ugye nincs két egyforma ember sem, meg göri sem. Egyik göri lükébb, mint a másik. :) Imádnivalóak, de sok megfontolás után vágj csak bele... nem keveset foglalkoztam görénymentéssel, sajnos nem sok jó tapasztalatom van... :(
egyébként bármiféle kérdésed van, szivesen válaszolok akár priviben is. ;)
Az egyik barátnőmnek volt vadászgörénye. Helyes kis állat, de nem olyan mint egy kutya vagy egy macska... Összevissza rohangált a lakásban, a bútorokon mászkált, leverve ezt-azt. Nem mindig volt kedve az alomba piszkítani, néha a sarokban végezte el a dolgát. Ja, és folyamatosan kapart valamit, ha nem a szőnyeget, akkor a parkettát. Nagyon csúnyán meglátszott. Még csak annyit, hogy nem nagyon lehet megsimogatni, legalábbis a barátnőm görénye nem hagyta magát.
Szóval nekem nem kéne, én maradok a kutyánál. Persze lehet, hogy neked bevállna. Sok sikert, ha úgy döntesz, belevágsz!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- A vadászgörény
- Jó-e, hogy divathóbort manapság a vadászgörény tartása?
- Akinek van vadászgörénye mit ad neki enni?
- Szeretnék kötni egy vadászgörényt, de nincs mintám hozzá.Vagy, ha valaki tudja honnan lehet leszedni hasonló sablonokat, írja meg!
- Tudna valaki eladó kölyök vadászgörényt?