Üveges csirke recept
70 perc
400 kcal
10 gramm
20 gramm
1 db egész csirke
1 db sörösüveg
víz és fűszerek az izesítéshez.
Az Üveges csirke elkészítési módja:
Az egész csirkét kivül - belül fűszerezem. Az üveget meg töltöm hideg vízzel és a csirkét erre ráhúzom. A tepsibe öntök kb 0.5 dl vizet és az üvegre felhúzott csirkét ebbe állítom . Legalább 70 perc kell neki, hogy kész legyen. Kis lángon kell sütni.
A víz azért kell a tepsibe, hogy a lecsorgó zsír ne füstöljön az üres alátétben. Nagyon finom. Köretnek amit akarsz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: zsuzsi0930, 2007. ápr. 5. 22:33
Az Üveges csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.