Útravaló ösztöndíjat mikor utalják? 2023 (tudásbázis)
Mikor jön az útravaló? (Középiskolai)
Sziasztok! Mikor várható ismét az utravaló? (Út az érettségihez)
Sziasztok! Nekem az utravalo meg nem jott meg es 31.-ig utaljak. Holnap meg esetleg megjohet?
A középiskolai ösztöndíj mikor jön? Az útravalóra gondolok.
Ki tudja hogy 2023 novemberben meg kapjuk az útravaló öszdijat az álltalános iskolások? Ès mikor?
Bács Kiskun vár megyéből jött valakinek ösztöndíj
Miskolcon a középiskolait megkapta valaki
Szabolcs megye megjött az ultra való !!!!!tegnap!!!!!!
Na mi meg kaptunk az ösztöndíjat fel havit utaltak csak
Kapot mann valaki általános iskolabol osztondijat
Azt nem tudjátok most mit néznek hozzá mert eddig a tavalyi év végi átlagot nézték még most is?
Sziasztok jol tudom hogy 2havi ösztöndíjat útravalót kapnak az áltlános iskolások ?Ha igen mikor?
Az útravaló ösztöndíjat mi tavaly augusztus 29-én kaptuk meg.
Remélem tudtam segíteni akik a 2 havi útravaló ösztöndíjat várják elvileg augusztus 31 ig de szerintem 27 vagy 28 lesz
Támogatás 2022/2023. tanév II. félévének második részletének (2023. május 1. napjától 2023. június 30. napjáig tartó időszakra eső Támogatási összegnek) kifizetése 2023. augusztus 31. napjáig történik meg, melynek feltétele a Záró beszámoló benyújtása a mentor részéről legkésőbb 2023. július 31. napjáig és annak Lebonyolító által történő elfogadása – mely nem jelenti a teljesítésigazolás kiállítását.
Amennyiben a mentorált tanuló javító, vagy sikertelen osztályozó vizsgát tesz, a mentor az utolsó kéthavi ösztöndíjra nem jogosult.
Azokra a hónapokra, amikor a mentorálási tevékenység nem valósul meg, sem a mentor, sem a tanuló nem jogosult ösztöndíjra.
A tanuló az utolsó 2 (kettő) havi (május-június) ösztöndíjra abban az esetben jogosult, ha:
eleget tesz iskolalátogatási kötelezettségének, igazolatlan mulasztása egy tanítási évben nem haladhatja meg a 30 (harminc) órát,
tanulmányi eredményét javítja, a Pályázati felhívásban rögzítettnél nagyobb mértékben nem rontja.
Kiesett tanuló esetén a kifizetés időarányosan történik. Amennyiben a kiesés dátuma adott hónap 15-e előtti napra esik, úgy az érintett hónapra a kifizetés nem kerül teljesítésre sem a mentor, sem pedig a tanuló részére az adott hónap vonatkozásában.
Javító vizsgára kötelezett tanuló esetén kifizetésre abban az esetben kerülhet
Valaki tud valamit az útravaló osztondijról?
Valaki tud valamit az útravaló osztondijról?(általános iskola)
Én is ezt szeretném megtudni, mert én már 8 hónapja nem kaptam útravalót
Most várhato útravaló ösztöndíj?????
Sziasztok én eddig csak fogyeltem az üzeneteket kiváncsi voltam mikor jön az útravaló. Mert nekem is nagyon fontos lenne. Felhívtam a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságot egy hölgy vette fel azt mondta hogy ő csak annyit lát rá a dologra az van neki a gépbe hogy péntekig 7.-ig ki kell utaljanak legkésőbb. Azt mondta hogy ennél többet pontos időt nem tud mondani remenykedjunk hogy hamarabb mint péntek utalják de a péntek az mar a legkesobbi időpont addig 100% hogy utalnak! Úgyhogy nyugodjon meg mindenki jönni fog erre Jogosultak vagyunk.
Sziasztok,igaz új vagyok de régótától nézem az üzeneteteket, de énis megkaptam borsod megye otp
Szerintem még senkinek nem érkezett meg
Hivatalosan ezt írják "II. A Támogatás 2022/2023. tanév II. félévének első 4 hónapjára járó (2023. január 1. napjától 2023. április 30. napjáig) egyösszegben történő kifizetése legkésőbb 2023. június 30. napjáig történik meg, melynek feltétele a második Részbeszámoló benyújtása a mentor részéről legkésőbb 2023. május 31. napjáig és annak Lebonyolító által történő elfogadása – mely nem jelenti a teljesítésigazolás kiállítását"
[link]
Szia mi a hivatalos oldal neve?
További ajánlott fórumok: