Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Utálom, hogy nem tudom jól érezni magam fórum

Utálom, hogy nem tudom jól érezni magam (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. tien (válaszként erre: 18. - 55Judit)
jún. 9. 16:55

Legszívesebben egyedül voltam.

Ma is(kivéve pár ember).

19. Regin_a (válaszként erre: 12. - Tunde44)
jún. 9. 16:53

Ne izéjj má'! :)

Én másképp gondolom, te meg amúgy

18. 55Judit (válaszként erre: 16. - Tien)
jún. 9. 16:50

A szélsőséges boldogságot mutató emberek engem is taszítanak. Aki a lelke legmélyén is boldog, az nem hivalkodik vele. Az ha látszik a nyugalom, az elégedettség, a derű valakin de természetes, az szimpatikus.

Én viszont veled ellentétben amikor nagy beteg voltam, akkor se szerettem mások sírálmait hallgatni, mert az engem mindig lehúzott. Illemből persze nem hagytam ott az illetőt és most sem hagyom, de nem tagadom, megviselt. Úgy érzem, azt a maradék energiámat is leszívja amivel tartani próbálom magam. Mindig szívesebben töltöttem az időt a megoldás keresésével.

Én most is az egészségmegőrzést, és az öngyógyítást tanulom. Amikor ezzel sikerül valami nyavalyámat helyrehozni, nagy boldogság. Ez viszont idő igényes, és nekem az időből már elég kevés van. Okosan kell gazdálkodni vele. :)

17. Tunde44 (válaszként erre: 15. - 55Judit)
jún. 9. 16:30
Semmi baj,persze az ujjunk sem egyforma :)
16. tien (válaszként erre: 15. - 55Judit)
jún. 9. 12:32

Nagyon sok mindenben igazad lehet az élet pozitív szemlélete kapcsán.

Viszont mikor a béka segge alatt voltam ,akkor a hasonszőrű emberekkel jobban éreztem magam.

Idegesítettek a "boldogok vagyunk és jaj de jó nekünk"emberek.

Ha valaki azt mondta volna nekem ,hogy nézzem az élet milyen szép és hurrá optimizmus,lehet orrba vágom.

15. 55Judit (válaszként erre: 13. - Tunde44)
jún. 9. 10:55
Ó, hát semmi baj nincsen, igazán nem kell bocsánatot kérned. Semmi baj nincs azzal ha másként látunk és kezelünk dolgokat. Egyikünk se jobb se rosszabb a másiknál. csak másmilyen. nekem a 70 év alatt az vált be és hozott már ki sok bajból, hogy nem gubbasztok magamban és panaszkodok akinek csak lehet, hanem vállvetve keresem a megoldást. Legtöbb esetben sikerült eddig elkerülni az orvost. De nekem azzal sincs semmi bajom ha valaki elbeszélgetni szeret a problémáiról, van aki megkönnyebbül tőle. csak sajnos ez nem viszi a megoldásban őt előre. De én elfogadom, ki mit választ. Én megoldáscentrikus vagyok inkább, de ez nem azt jelenti hogy bántom azt aki másmilyen. Isten őrizz, hogy valakit bántsak! Ha meg félreérthető voltam bárkinek is, akkor bocsánat!!!
14. Tunde44 (válaszként erre: 9. - Regin_a)
jún. 9. 09:32
Ez így igaz,lehet segíteni is tudna két panaszos egymáson vagy legalább megkönnyebbülne mert az is jó ha van kinek kibeszuélni kiírni..
13. Tunde44 (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jún. 9. 09:31
jó,bocsánat
12. Tunde44 (válaszként erre: 10. - Regin_a)
jún. 9. 09:27
Nem sajátítom ki,csak gondoltam felajánlom neki... baj? mert akkor bocsi..
jún. 9. 00:57
miert nem?
10. Regin_a (válaszként erre: 2. - Tunde44)
jún. 8. 19:12
Kisajátítod a témanyitót? Néhányszor előfordult hasonló komment, mindig azt gondoltam, miért akarja valaki kizárni a nagy többséget egy témából
9. Regin_a (válaszként erre: 8. - 55Judit)
jún. 8. 19:08

Hülye példákat sorolok

Ha Suzukid van nem a BMW fórumba regisztrálsz, ha pánikbeteg vagy nem a diszkóklub témába regelsz bárhogy is szeretnél ott lenni, aki lovagolni szeret az nem a biciklis fórumba irogat

Lehet rosszak a példáim, de én igy gondolomj

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Regin_a)
jún. 8. 18:56

Hidd el, akiben empátia van, az megérti. De tapasztalatból mondom, ahhoz hogy kikecmeregjünk a bajokból, nem csak megértésre van szükség. ha egymásnak csak sorolgatjuk a bajainkat, azzal egyhelyben toporgunk, vagy ami még rosszabb, lehúzzuk egymást. Egyre szomorúbbak, keserűbbek leszünk, az pedig nem hoz ki semmiből.

Persze igazad lehet, az én környezetemben is élnek olyan emberek akik abban élik ki magukat hogy a panaszt öntik mindenkire. Sőt, van aki a segítséget el se fogadja. Én megértem őket is.

7. Regin_a (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jún. 8. 18:48

Nem értek egyet veled, mert

akinek baja van az a hozzá hasonlót keresi mert az megérti

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
jún. 8. 18:26
Hát ha neked csak akarni kell és minden jó lesz, mázlista vagy. Legtöbbünknek keményen meg kell dolgozni azért hogy jól legyünk. Főleg az idő múlásával, mikor egyre több baj kopogtat. Sajnos az egészség nem jár alanyi jogon, még te is megtapasztalhatod.
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jún. 8. 18:06

Azért neked is volt már korábban kevésbé pozitív hozzászólásod, mielőtt még átmentél az élet szép mantrázásba. Tudom, csak akarni kell, és jó lesz, de hát nem mindenkinek jön össze, és igen, néha nem baj, ha valaki elmodja a baját, ha már barátja nincs, legalább itt kiönti a szívét.

Én meg azt nem értem, hogy ha valakit ez zavar, miért nem görget tovább...

4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Tunde44)
jún. 8. 17:28

Azért írjon hogy a bajaitok sorolgatásával még lejjebb húzzátok egymást? Mi értelme van?

Velem is fordult már elő hogy pocsékul érzetem magam. 70 év alatt ezt mindenki el tudja képzelni. Fizikailag és lelkileg is a padlón voltam nem egyszer. Ilyenkor olyasmire van szükség ami felemel, nem arra hogy egymás baján együttérzően sajnálkozunk.

jún. 8. 17:20
Miért?
jún. 8. 13:05
Én is hasonlóan vagyok. Rossz közérzet,sokféle betegség keseríti a napjaimat. ha gondolod írj..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook