Mit tegyek, utálom a fejbőröm, utálom magam (beszélgetés)
Aki nekiáll alázni egy gyereket, na arról is megvan a véleményem. Persze itt sok ilyen akad...
A problémádra hogy érdemben ragáljak, egy volt osztálytársam még szakközépben elképesztően csúnya arcbőrétől szenvedett. Folyamatosan vörös és gyulladt volt a bőre a sok pattanástól. Elment bőrgyógyászhoz, ha jól emlékszem egy évig le volt tiltva a csokiról, chipsről, olajos magvakról, persze rendszeresen kellett menni hozzá kezelésekre is. De esküszöm, csodásan kikezelte a lányt. Nem gondoltam volna, de kb. semmi nem látszott abból a rémes állapotból. Szóval bőrgyógyász. No meg türelem.
Feltételezem, hogy a kérdés komoly. Hogy mit tegyél, az a súlyosságtól függ. Oké, hogy ez majd idővel el fog múlni, de fontos, hogy nyom nélkül múljon el!
Megértem, hogy sz@r, mert én is nagyon pattis voltam kamaszkoromban és utáltam.
Lehet érdemes lenne orvoshoz fordulnod, de nem hiszem, hogy emésztőrendszeri gond lenne, amit itt annyira sulykoltak, ez sima hormonális valószínű, a pubertással járó franc...
Anno én kipróbáltam minden, tényleg minden vény nélkül kapható dolgot, krémet, lemosót, különféle gyógy- és natur szappanokat, minden hiába. Végül elmentem a háziorvosomhoz, aki D@l@cin-T oldatot írt fel, az szuper volt. Tulajdonképpen antibiotikumos lemosó, napi kétszer kellett használni és pár hét alatt letisztult az arcom tőle. Évekig használtam, csak havonta fel kellett íratni nála. Úgy tudom, van tabletta formában is.
Viszont abból kiindulva, hogy ez egy erős cinktartalmú oldat, érdemes lenne cinket szedned + C-vitamint és vasat is. A szép bőrhöz ezekre szükség van, a te korodban meg főleg.
Ennél drasztikusabb gyógyszer is van, volt pár osztálytársam, aki szedte, de azt csak bőrgyógyász írhatja fel és szigorú ellenőrzés mellett szedhető, mert iszonyú erős.
Félreértetek nem azt tetszik hogy csúnyán beszél...sőt ez gáz..én sem szoktam csúnyán beszélni...ettől nem leszek menő
...és nem a videó tetszik ha nem a fiú :D
Mi varhato egy 14 evestol??
Elvegre ez a meno.
Ha neked tecc az a közönséges káromkodós videó, hááát
Amúgy meg nők, mit vársz...
Olvasd mar el kislany a fórumszabalyzatot!
A fejedben sem artana nemi tisztogatast csinalni, nem csak a borodon!
Mert aki olyan mocskokkal foglalkozik, mint amiket kiirtal... no comm!
Sajnos a pubertaskor ezzel jar.
Nezz utana a tudomanyos orvosi oldalakon, ahol pontos informacikat kaphatsz, plusz kozmetikus.
Igen, lesz 1-2 ilyen utalatos eved.
Gyorsan el fog mulni.
Minden felnott atesett ezen idoszakon es meg senki nem halt bele.
A tobbi korodbeli pedig ude, hamvas, mint a barack??
Na figyeljetek először is köszönöm a válaszokat (ami normális volt)
Másodszor pedig 14 vagyok és attól hogy nem múltam el 18 nem tehetek fel kérdést? Már nem azért de nem szidni kéne hanem a kérdésre válaszolni ..a kérdéseimet nem trollkodásnak szánom hanem azért teszem fel a kérdést hogy segítséget kapjak..szerintem nem én vagyok 10 éves agyi szinten ,hanem azok akik ezt nem képesek megérteni.az adatlapomat majd megváltoztatom.elegem van az ilyen megjegyzésekből: tuti kamu kérdés,jaj nem múltál el 18 akkor ne regisztrálj..stb..nem tudom ,komolyan ti képzelitek magatokat felnőttnek? Mégegyszer köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :)