Utálom, hogy mindenkinek csak a szex jár a fejében, és ez az... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mi lenne, ha nem szexelnél, hanem "csak" szeretkeznél.
Nem - csak - akkor, amikor a másik akarja hanem amikor Te azt akarod.
Persze ne essetek túlzásba és nem minden másnap - Karácsony és Húsvét másnapján - akard gyakorolni ezt a dolgot.
:-)
Diszko
Gyere ki beszélgessünk mondja a fiu
Dehát esik az eső, így a lány
Majd a cipőmre térdelsz
Bölcs gondolat.
Főleg ha csípkelődni kell 🙂
Akkor sem szeretnék rossz érzéssel gondolni a szexre.
Bár nem hiszem hogy meg élem...
Azt a... A szex remek dolog!
Inkább használjanak arra mint ne használjanak... 🤭🤭🤭
Pedig szerintem is igaza van.
--
Van olyan műsor a TV-ben, hogy Észbontó. Ez valami vetélkedőszerűség vagy mi a franc. Na azokkal a csajokkal én nem tudnék többet elképzelni mint szexet. Nem állítom persze, hogy a Fórumindító is az a típus lehet. Mert nem ismerem...
Áldozathibáztatás... Miért áldozat az, ha egy nő iránt valaki szexuális vágyat érez? Ez a világ legtermészetesebb dolga egy egészséges ösztönökkel bíró férfi esetében! Állítólag visszafelé is érvényes ez, de nem tudom, nem értek a nőkhöz.
"Csak úgy" előfordult már?
Pl: Mész az utcán, megszólít valaki: Figyelj, menjünk be a bokrok közzé, elébed szeretnék térdelni!
Velem megtörtént: Egy aránylag jó kinézetű hölgy: Szeretnél egy franciát? Mondom: Hogyne! Ő: 4000 Ft.
Én: Jaaaaa!
Nem most volt!
Nost csak egy emberről van szó vagy mindenkiről?
Mindenkit nem ismerhetsz.
Ha tőled csak szexet akarnak, akkor azt közvetíted a küllemeddel, a viselkedéseddel, hogy erre kapható vagy.
Mi abban a baj?
Én azt is szeretem, amikor valaki csak úgy elém térdel..
Megértem.
Az élet nem csak a szexről szól és kapcsolatban sem csak arról kéne szólnia.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Szülés utáni depresszió mindenkinél kialakul? Lehet, hogy nekem ez van? Sokat sírok csak úgy.
- Jól elszúrtam, pedig csak jót akartam mindenkinek!
- Ha telepátiával üzenhetnél mindenkinek, de csak ugyanazt az 1 mondatot, mit mondanál?