Jól elszúrtam, pedig csak jót akartam mindenkinek! (beszélgetés)
Vannak. :(( Mert a testvér gyerekét 35. szülinapján, névnapján meg kell köszönteni, menni kell a testvér unokájának szüli-névnapjára, a testvér menyének szülinapjára és hasonló hülyeségek.
Én ettől kapok agybajt. Kicsik voltak, oké. Mi 18. évében befejeztük.
Igaz. Igaz. Igaz.
Én is ezt írtam volna.
Tényleg naiv vagy :)
Foglalkozz a saját életeddel, ne a szüleid életét éld. Nem mindegy, kivel vannak jóban? Te vesztél össze bárkivel is? Ez az ő dolguk. Te csináld azt, amire később jó szívvel emlékszel majd. Járd a saját utadat. Már a 2 hónapos veled nem beszélésből látszik, h azért nem egy egészséges viszonyban vagytok, szóval hagyd rájuk, forrjanak a saját levükben, mérgezzék a saját napjaikat. Ezt a példát nem kell követni.
Lyézusom, leírva, hogy "mink"! Kiég a szemem tőle.
Ha szombaton van az elsőáldozás, hogy mentek rá vasárnap? Ez csak egy misényi szertartás, nem több napos ünnep, mint a karácsony meg a húsvét.
Még az is meglehet, hogy nem véletlenül jelentkeztek be a szüleid pont akkorra. Ha már a nagyival kapcsolatban megkaptam a 2 hónapos "büntit" = szeretet megvonás.
Talán le kellene ülni a szülőkkel és megbeszélni velük, hogy ők úgy kezelik a rokoni kapcsolatokat, ahogyan jónak látják, de ugyanezt fogadják el tőled is. És igenis mondd meg nekik, ha ő szerintük helyes az, hogy képesek hónapokig nem beszélni veletek, képesek hónapokig felétek sem nézni, ha nem úgy tesztek, ahogyan ők akarják. Milyen dolog ez egy szülő részéről????
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Egy férfi, aki mindenkinek udvarol
- A segítség mindenkinek jól jön! És aki segít, annak is öröm!!!!