Utálom, hogy helyettesítenem kell a kollégámat! (beszélgetős fórum)
Értem,de Ő egy illetlen ember...ettől lehet utálni,viszont megkeseríted a saját napjaid azzal,ha ezen rágódsz,mérgelődsz.
Lehet mondani rá,hogy egy f@sz...és nevetsz az egészen.Kitartás,és jó munkát :)
Dehogy támadok.Csak nem kaptam a kérdésemre választ,és ez jobban zavart,hisz első hozzászólóként várhatom tisztelettel.
Különben meg igaza van Homokórának,Mindenkit kell helyettesíteni,így nem értem a felháborodást.Az persze más,ha nem szívleljük a másikat.De hát mindenhol van ilyen,ezt tudni kell kezelni.
Vigyázz Jázmin!
Rere betámadt!
Mindenkit kell néha helyettesiteni.
Akkor még egyszer megkérdem a fórumindítót:
Téged nem kell helyettesíteni????
Sajnálatos tény manapság, hogy már ott tartunk, hogy a dolgozónak kell megköszönnie, hogy egyáltalán dolgozhat!!!
Nem hogy még mi várjunk köszönetet...
Határidős munka?!Ááááááááááá!
Na az gyilkos.
Ha már nem köszönik meg szóban,forintban is kifejezhetik a hálájukat.
Ha helyettesitek,még kajcsit is rendelnek.
Szia !
Biztosan dühítő ez a helyzet, de biztosan te is szoktál szabira menni, amikor ő helyettesít. Te is megteheted, hogyha a kolléga visszajön, elmenj 1-2-3 hétre.
Én olyan munkahelyen dolgozom, ahol engem nem helyettesít senki. Ha netán elmegyek szabira, folyamatosan telefon közelben kell lennem, bármikor hívhatnak. Ugyanez vonatkozik a hétköznapokra, esti órákra. Különben lecsesznek. Visszatérve szabiról, az asztalom teli papírokkal, intézendő dolgokkal. Szabi ideje alatt, ha olyan van, be is kell mennem dolgozni. 2 éve a nyaralásunk abból állt, hogy szinte egész nap telefonálgattam. Úgyhogy nyugi, van rosszabb is....
További szép napot !
Sziasztok!
Van 1 haverom bocsi ,hogy ide írom ,de szeretne picit bejutni a döntőbe .megtennétek ,hogy szavaztok rá ezen a linken ?
Ma délig lehet . Kösi puszi Proksa Zoltánra kellene nyomni. Csak első ötöt hallgatják meg de most eléggé le van maradva.
További ajánlott fórumok:
- Utálom a 21.századot. Mindenhova kártya, kód, applikáció kell.
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- Mivel lehet helyettesíteni a keményítőt? Aszalt gyümölcs mártáshoz kellene, de nincs itthon keményítőm.
- Hány helyettest kell biztosítani az iskolában, ahova 250 főnél több tanuló jár?