Utálom az ovis délutáni programokat, legyen az játszóház,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A gyereked sem akar menni, vagy csak te? Semmi sem kötelező, de ha menni akar, tedd félre ezt az "álszent az egész" szöveget és menjetek el ezekre a programokra.
Neked is jót fog tenni szerintem. 😉
És otthon játszol vele pl lámpás felvonulást, barkácsoltok valamit adventkor, vagy vásárosat játszhatok stb?
Nehogy azt hidd, hogy az óvónők ezt azért csinálják, mert nem akarnak otthon lenni a családjukkal! Munkaidőn kívül (akár otthon) készülnek erre, és munkaidejükön kívül maradnak benn az óvodában azért, hogy a gyerekeknek és a szülőknek kedveskedjenek!
Lehet őket utálni, de nem miattad vannak ezek a programok.
Hidd el, az óvónő nem haragszik, ha nem mész, örül neki, ha egy szülővel kevesebb nézi, hogy mit csinál, viszont azért haragszik, mert a gyereked így kimarad minden közös, csoportos élményből, amiről a többiek másnap majd lelkesen beszélgetnek, de ő azt sem fogja tudni, hogy miről van szó.
Igazából mindegy,,hacsak a gyerekednek nem esik rosszul.
Ha mentem, sosem törődtem azzal hogy ki milyen indíttatásból jön,,a lényeg az volt ha gyerekem akart menni akkor mentünk.
Èn se mentem soha!
Suliba is csak a kötelező "pofavizitre" megyek.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Fesztiválok, híres programok
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- Programajánlók - Szórakozás, kiállítások, programok az egész családnak
- Délutáni programok